Dark Souls 3:n alpha-versio sisälsi Battle Royale -pelitilan / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Souls 3:n alpha-versio sisälsi Battle Royale -pelitilan

29.06.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Dark Souls 3 sisälsi battle royale -pelimuodon jo hyvissä ajoin ennen kuin siitä tuli suosittua.

From Softwaren parin vuoden takaisen pelin alpha-version koodin kaiveleminen on paljastanut nykyhetkestä katsottuna hauskan yksityiskohdan Dark Souls 3:n kehitysvaiheista. Pelin koodia kaivellut Lance McDonald on nimittäin löytänyt Dark Souls 3:n alphasta battle royaleksi nimetyn pelitilan.

Kyseessä ei kuitenkaan liene minkäänlainen etiäinen nykyisestä battle royale -pelien buumista. From Software viitannee vuonna 2000 julkaistuun samannimiseen elokuvaan, josta myös tutummat battle royale -pelit ovat sen lainanneet. Dark Souls 3:n battle royale -pelimuoto lienee ollut siis hyvin erilainen pelikokemus.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ripulisaasta kuva
ripulisaasta

Tää Battle Royale -hehkutus ja hekumointi alkaa tulla korvista ulos.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

In

Lainaus ripulisaasta

Tää Battle Royale -hehkutus ja hekumointi alkaa tulla korvista ulos.

Niinpä. Ei battle royale huono konsepti ole, mutta yksikään näistä peleistä ei tarjoa sellaista kokemusta mitä minä haluaisin. Myöskin yksinpelimoodit puuttuu jostain syystä vaikka olisi hyvinkin helposti toteutettavissa battle royale -peliin, jopa tarinavetoiseen. Kaikki vain dollarinkuvat silmissä haluaa tehdä nyt sen oman PUBG:n tai Fortniten, kumpi näistä nyt sitten tätä nykyä on synonyymi genrelle.

Nostoja