Dark Souls houkutellut miljoonia, jatko-osan pc-versiolle enemmän huomiota

Pelaajat ovat onnistuneet löytämään Dark Soulsin jopa niinkin hyvin, että pelin myyntiluvut pyörivät miljoonissa.

14.4.2013 11:24

From Softwaren ylistettyä Dark Souls -toimintaroolipeliä voi hyvin mielin kutsua hittituotteeksi. Pelaajien jakamien kehujen siivittämänä peliä on saatu kaupaksi maailmalla noin 2,4 miljoonaa kappaletta.

Kehittäjien tällä viikolla julkistamien tietojen mukaan kappaleista hieman vajaat 1,9 miljoonaa on myyty nimenomaan lännessä, jossa pelistä on ollut saatavilla PlayStation 3- ja pc-version ohella myös Xbox 360 -versio. Luku pitää sisällään sekä alkuperäisen Dark Soulsin että päivitetyn Artorias of the Abyss -lisänimeä kantavan tuhdimman myyntipaketin.

Parhaillaan From Softwarella työstetäänkin kovaa tahtia jo jatko-osaa, josta nähtiin myös kuluvalla viikolla ensimmäinen satsi pelikuvaa. Uutta osaa kehitetään myös jo välittömästi konsoleiden lisäksi pc:lle, mikä pelin kehitystä ohjaavan Yui Tanimuran mukaan on auttanut kehittäjiä keskittymään nyt paremmin tietokoneversioon.

Alkuperäisen Dark Soulsin kohdalla pc-versio saatiin markkinoille lähes vuoden verran muita myöhemmin. Odottelu ei ollut monille täysin sen arvoista, sillä jopa Tanimura on myöntänyt, että käännös tehtiin varsin hätäillen.

Lähde: Eurogamer, NeoGAF, Shacknews

Lisää luettavaa