Dark Souls III paljastui PS4:lle, Xbox Onelle pc:lle – pelisarjan luoja ohjaksissa! / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Souls III paljastui PS4:lle, Xbox Onelle pc:lle – pelisarjan luoja ohjaksissa!

15.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

From Software ja Bandai Namco ovat julkaisemassa ensi vuonna jo kolmannen Dark Souls -sarjan osan. Yksinkertaisesti ihan vain Dark Souls III:ksi kutsuttu peli tullaan julkaisemaan sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että pc:lle tulevana keväänä.

Pelin julkistus tapahtui osana Microsoftin E3-lehdistötilaisuutta, jossa pelistä julkaistiin oheinen traileri. Paljoa yksityiskohtia tuotoksesta ei olla vielä saatu, mutta varmaa kuitenkin jo on, että pelin ohjaajana toimii Dark Soulsin-, Demon's Soulsin ja Bloodbornen ohjannut Hidetaka Miyazaki.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hieno homma. Terävin innostus on silti näitä pelejä kohtaan mennyt. Liekö ähky kun on DS II:a ja Bloodbornea pelannut hirveitä määriä ja sitä ennen Demon's ja Dark Souls (jonka sekä pc:llä että X360:llä). Vai liekö Witcher 3 nostanut pykälää sille, mistä innostua? No, ostoon tämä silti on hyvin varmasti menossa. Jopa niinkin että mieluummin tämä kuin jatko Bloodbornelle, jos pitäisi valita. Ei sillä ettei Bloodborne olisi myös loistava peli.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Pelikuvaa odotellessa. Kuitenkin mielenkiintoisin asia koko pressissä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Eipä ollu tosiaan mistään kotoisin tuo traileri.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Tässä aletaan olla siinä pisteessä, että mielummin en näkis joka vuos uuden Soulsin traileria. Sarjan vahvuudet, eli tinkimätön, omalaatuinen näkemys sekä pelattavuuden, että maailman kanssa ja arvaamattomuus menetetään liian kovalla julkaisutahdilla.

Nostoja