Dark Souls III:een kaksin kappalein lisäsisältöä, Xbox One -ennakkotilaajille yllätyskylkiäinen / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Souls III:een kaksin kappalein lisäsisältöä, Xbox One -ennakkotilaajille yllätyskylkiäinen

16.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Dark Souls 3:een kaksin kappalein lisäsisältöä, Xbox One -versioon yllätyskylkiä

From Softwaren Dark Souls III:n julkaisuun on vielä tovi, mutta pelin julkaisun jälkeisestä lisäsisällöstä tihkuu pikkuhiljaa tietoa.

Huhtikuussa julkaistavan Dark Souls III:n ostajat voivat halutessaan hankkia myös pelin kausikortin, joka tarjoaa pelin lisäsisältöpaketit normaalia edullisempaan hintaan. Lisäsisällön erillishinnoittelua ei toistaiseksi ole tarkennettu, mutta Dark Souls III:n kausikortin kuvauksen mukaan kaksi lisäsisältöpakettia avaavat mm. uusia pelialueita ja pomotaisteluja sekä uusia aseita ja haarniskoja. Dark Souls III:n Steam-sivusto kertoo kausikortin hinnaksi 25 euroa.

Dark Souls III:n digitaalisen Xbox One -version ostajille on lisäksi yllätysetu. Jostain syystä Dark Souls III:n Steam-sivustolla julkaistun tiedotteen mukaan pelin digitaalisen Xbox One -version ennakkotilaajat pääsevät käsiksi myös alkuperäiseen Dark Soulsiin Xbox Onella. Ilmainen Dark Souls -latauskoodi toimitetaan Xbox-viestikeskukseen noin viikon päästä ennakkotilauksesta.

Dark Souls III julkaistaan huhtikuussa pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

En ole vielä pelannut edes kakkosta läpi ja sen jälkeen on jäljellä vielä demon's souls, dark souls 1 ja bloodborne joten voin aivan hyvin odottaa sitä gotya tai vastaavaa joka julkaistaan myöhemmin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miten voikin pieni sanavalinta vaikuttaa niin paljon:

Lainaus

-- kaksi lisäsisältöpakettia [b]avaavat[/b] mm. uusia pelialueita ja pomotaisteluja --

Aivan kuin sisältöä olisi lukittuna vaikka kyse kuitenkin - toivottavasti - lienee ihan oikeasta ladattavasta LISÄsisällöstä.

Tämän uutisen kautta tuli mieleen, että josko sittenkin odottaisi sitä kokonaisempaa versiota mutta toisaalta taas tulee niin harvoin ennakkotilattua mitään + himottaa ne Apocalypse Editionin steelbook-kannet, joita ei luultavasti siinä kokoelmapaketissa sitten ole. Pitää ostaa lisärit sitten alesta kompensoidakseen. Eipä tuota ole jaksanut Bloodbornenkaan lisäosaa vielä ostaa. Ei edes jotenkin nyt innosta se peli vaikka hyvä olikin. Dark Souls maistuisi enemmän.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Jeeij, vaikka lisäsisältö nyt yleensä onkin vähän niin ja näin niin Soulseihin sitä otan kyllä mielelläni. Kyseessä kuitenkin peli jossa itsessään on (ainakin yleensä.) yli 50 tuntia sisältöä ensimmäiselle pelikerralla, erittäin hyvä new game + mode jne. Kakkosenkin lisäsisällöt toivat ainakin 20 tuntia lisää pelattavaa itselleni.

Käyttäjän Vngames00 kuva
Vngames00

tällä hetkellä vielä bloodborne kesken, jos sais sen vedettyä läpitte ennen dark souls 3 julkasua niin sais siihen sit keskittyä