Dark Souls -kehittäjien Project Beast -mysteeri avautuu – videokuvaa julki / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Souls -kehittäjien Project Beast -mysteeri avautuu – videokuvaa julki

30.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

From Softwaren huhutusta Project Beast -pelistä on hiipinyt maailmaan uusia näytteitä. Muun muassa YouTubeen on tällä viikolla julkaistu lyhyt video, joka koostaa yhteen joukon uusia pelikuvapätkiä, joilla on selvä yhteys toukokuun alussa julkisuuteen tulleisiin Project Beastin ruutukaappauksiin.

Videon myötä Project Beast vaikuttaisi aina vain varmemmin olevan henkinen jatko-osa Demon's Soulsille ja Dark Soulsille. Vaikka pätkässä esillä nähdäänkin tällä kertaa jopa tuliaseen käyttöä, muistuttaa nähty materiaali jo animaatioiltaan From Softwaren Souls-sarjaa.

Huomioikaa, että videon taustamusiikki ei ole osa siinä näytettävää pelikuvamateriaalia, vaan otettu suoraan Demon's Soulsista.

Huhujen mukaan Project Beast voisi hyvinkin olla peli, jota Demon's Soulsin ja Dark Soulsin alkujaan ohjannut Hidetaka Miyazaki olisi työstänyt viimeisimmät vuodet. Jo pitkään on ollut tiedossa, ettei mies ollut mukana Dark Souls II:n kehityksessä muuten kuin valvojan asemassa, vaan hänet on pitänyt kiireisenä jokin muu projekti.

Huhuiltu myös on, että Project Beast olisi matkalla yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Idea ei sinällään ole täysin hatusta heitetty, sillä alkuperäinen Demon's Souls oli alkujaan PlayStation 3:n yksinoikeus, jonka julkaisusta Japanissa vastasi Sony itse.

Lähde: NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Oh shiiiiit!

Tulee hankittua.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Kyllä tämä minut saisi PS4:n hankkimaan.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Meh, samaltahan tuo näyttää kuin ne aikaisemmatkin Souls pelit....sitä samaa toki sarjan fanit haluavatkin, ei siinä mitään, mutta olisi tältä studiolta kiva nähdä välillä jotain muutakin...

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Souls pelit on heittämällä edellisen sukupolven parhaimpia pelejä, joten kyllä tätä tulee suu messingillä odotettua. :)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

hieman huvittaa jos tämä on loppujenlopuksi joku fanin tekemä video >.<

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä frozen

hieman huvittaa jos tämä on loppujenlopuksi joku fanin tekemä video >.<

Täytyy olla hyvä tekemään pelejä silloin.

Käyttäjän K-7. kuva
K-7.

Pakko-ostos. Eipä muuta voi sanoa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

OH SHIIIIIIIT

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

So gonna buy that SHIIIIIIIIIT! :D

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Kommenteista päätelle ainakin sarjan kovemmat fanit tykkäävät, joten mikäs siinä. Itse haluaisin jo, että nyt kolmen kuolemaan ja sieluihin fokusoituneen pelin jälkeen studiolta nähtäisiin, kuten Pallinatsi sanoikin, jotain erilaista koska osaamista, sitä ainakin tuntuu löytyvän ja rohkeuttakin.