Dark Souls -luojan uutukainen luottaa "aktiivisempaan" toimintaan / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Souls -luojan uutukainen luottaa "aktiivisempaan" toimintaan

11.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

From Softwaren viime tiistaina julkistetusta Bloodborne-seikkailusta on tihkunut uutta tietoja. Sonyn virallinen PlayStation Blog -sivusto on vahvistanut, että Hidetaka Miyazakin uutukainen on ottanut vähintään lieviä vaikutteita vanhan kunnon Demon's Soulsin syvällisistä strategisista elementeistä, mutta samalla tempo vaikuttaa muuttuneen hieman.

Varsinaisen pelattavuuden suhteen Bloodborne luottaa Sonyn mukaan edelleen toki seikkailuun, jonka aikana hengestään saa olla jatkuvasti huolissaan. Tällä kertaa toiminnan ei pitäisi olla kuitenkaan enää niin "passiivista" kuin mitä se saattoi olla esimerkiksi juuri Demon's Soulsissa, vaan pelaajia ollaan lähdössä kannustamaan nyt hyökkäämään hieman agressiivisemmin. Tiedossa esimerkiksi jo onkin, että toimintaa ollaan pelissä maustamassa muutamilla tuliaseilla, mikä potentiaalisesti voi vaikuttaa hieman juuri vauhtiin, joilla taistoja käydään.

Jonkinlaisia uusia nettiominaisuuksia tullaan Bloodborneen myös saamaan. Näistä Sony ja From Software ovat aikeissa kertoa lisää kuitenkin myöhemmin.

Juoneltaan Bloodborne vie pelaajat unohtuneeseen kaupunkiin nimeltä Yharnam, jonne pelin sankari matkustaa taianomaisen lääkkeen perässä. Kaupunki kuhisee kuitenkin rujoja vaaroja, jotka tekevät matkaamisesta sanalla sanoen haastavaa.

Bloodbornen julkaisun on määrä tapahtua ensi vuoden aikana. Peli julkaistaan yksinoikeudella PlayStation 4:lle.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tämä peli kyllä vaan näyttää niin hyvältä!

Käyttäjän frozen kuva
frozen

näiden videoiden perustella itse pelistä ei voi kyllä sanoa vielä mitään

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Pelin on Demon's Soulsin hengellinen jatkaja (spritual successor). Että tosiaan Dark Souls viittaus on outo.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

IMAGE(http://i2.wp.com/a.pomf.se/whhetq.gif?resize=580%2C326) druuuul

Nostoja