Dark Soulsia ja roguelike-henkeä yhdistävä Necropolis saapuu konsoleille, pc-julkaisu viivästyy

Pc:lle alunperin julkistettu Necropolis-seikkailu saapuukin myös konsoleille. Samalla pelin pc-julkaisu tosin viivästyy kesään.

27.2.2016 22:00

Hiljattain maaliskuulle luvattu toimintaroolipeli Necropolis ei saavukaan pc:lle aivan odotettuun aikaan. Kehittäjä Harebrained Schemes on ilmoittanut, että peli on tarkoitus nähdä kaupoissa nyt joskus kesän tienoilla, jolloin peli kääntyy samalla myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Konsoliversioiden julkaisussa Harebrained Schemesia on auttamassa Bandai Namco. Kehittäjät kuitenkin korostavat, että pc-version julkaisun viivästyminen ei johdu projektiin jälkikäteen mukaan hypänneen Namcon pyynnöstä, vaan kehitysstudion omasta valinnasta. Lykkäämällä pc-versiota Harebrained Schemesilla nimittäin koetaan, että näin he pystyvät tasavertaisesti keskittymään pelin kaikkiin versioihin ja parantamaan näin lopputulosta entisestään.

Myöhästymisuutisen rinnalla Necropoliksesta on saatu julki nyt myös uusi traileri. Se esittelee jälleen varsinkin pelin paikoin jopa Dark Souls -vaikutteista toimintaa sekä antaa myös viitteita sen haastavasta luonteesta. Tärkeä puoli pelissä on myös videosta hankalammin välittyvä satunnaisuus, jonka myötä esimerkiksi pelin ympäristöt muuttavat muotoaan aina kuolemien jälkeen.

Lähde: Harebrained Schemes (Steam)

Lisää luettavaa