Dark Soulsin innoittama Blood of Heroes paljastettiin pelikuvatrailerin kera – pohjoismaiset sankarit taistelevat kuolemaan asti

Vizor Games julkisti pohjoismaisen Blood of Heroes -taisteluareenapelin.

29.4.2021 10:06

Valko-Venäläinen kehittäjä Vizor Games on julkistanut pohjoismaisen Blood of Heroes -taisteluareenapelin trailerin saattelemana.

Blood of Heroesissa taistellaan keskiaikaisilla pohjoismaisilla areenoilla sankari sankaria vastaan. Pelin tarjoamia taistelutyylejä ja tappavien aseiden sekä kykyjen arsenaalia voi testata kuuden eri sankarin kanssa suljetussa betatestissä pc:llä 4. toukokuuta alkaen. Sekä kaksintaistelu- että ryhmäottelutilat sisältävään betaan voi ilmoittautua nyt pelin virallisen kotisivun kautta.

– Halusimme tehdä pelin, jota haluaisimme ehdottomasti pelata itse: pahan, Dark Soulsin innoittaman adrenaliinipumpatun maailman, jossa on anteeksiantamattomia pelaaja vastaan pelaaja -taisteluita ja sotureita, jotka eivät osoita sääliä tai pelkoa, ohjaaja Dmitry Voronov kertoo.

– Historian tapaan Blood of Heroesissa sankarit eivät aina ole ritareita kiiltävässä haarniskassa, taistelemassa suuremman hyvän puolesta. He voivat olla hellittämättömiä, viekkaita, kostonhimoisia, tai päinvastoin tukevia ja suojelevia. Heidän ydinolemuksensa on testattu ja paljastettu taistelulla. Yritimme antaa heille persoonallisuutta, jotta pelaaja voisi tehdä valinnan, joka sopii hänen mielialaansa ja pelityyliinsä, Voronov lisää.

Blood of Heroes julkaistaan myöhemmin tänä vuonna PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xbox Onella, Xbox Seriesillä ja pc:llä.

Lähde: Blood of Heroes

Lisää luettavaa