Dark Soulsin Nintendo-debyytti koittaa viimein syksyn synkkyydessä / Uutiset / pelaaja.fi

Dark Soulsin Nintendo-debyytti koittaa viimein syksyn synkkyydessä

14.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Lykkäyksen Switchilla kokenut Dark Souls Remastered on päivätty uudemman kerran. Ehostettu toimintaroolipeliklassikko tekee Nintendo-debyyttinsä 19. lokakuuta eli viitisen kuukautta alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin.

Switchilla pelin kerrotaan hyödyntävän telakoituna 1080p-resoluutiota, kun kannettavana käytössä on 720p. Molemmissa tapauksissa sen kerrotaan pyörivän 30 ruutua sekunnissa. Se sisältää valmiiksi niin pääseikkailun kuin siihen tuodun lisäsisällön ja tukee parhaimmillaan kuuden pelaajan nettikohelluksia.

Yhdessä pelin julkaisun kanssa kauppoihin ilmestyy samalla The Solaire of Astora -amiibo. Figuurilla synkässä maailmassa selviytymiseen voi saada kevyttä rohkaisua, sillä se mahdollistaa heti alussa klassisen Praise the Sun -eleen käyttämisen. 

Pelaaja-lehden alkuperäisen arvostelun ensimmäisestä Dark Soulsista voi lukaista tästä. Remasteroidun PS4-version arvostelun löytää parhaillaan vielä kaupoissa olevasta Pelaajan heinä-elokuun tuplanumerosta.

Lähde: Bandai Namco (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Amiibo on varauksessa ja ehdoton hankinta mutta peliä en luultavasti jaksa Switchille enää ostaa. Varsinkaan kun näin paljon myöhemmin vasta tulee ja kannettavuutta lukuunottamatta on se huonoin versio.

Switch-pelaajille kuitenkin loistavia pelitunteja, jos ei ole jostain syystä vielä peliä pelannut tai haluaa vetäistä uutta kierrosta/kierroksia. On tuo tullut itsekin pelattua useammalla alustalla monta kertaa.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Lokakuu on oikeasti se kuukausista julmin. Ihan niin kuin ei masentaisi jo muutenkin...

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Boxilla 6 vuotta sitten pelattu. Voisin Switchin hommatessa uudemman kerran sillä kokea.

Käyttäjän make72 kuva
make72

Ps3:lla ja ps4:lla platinaa.Niin hyvä peli et kiinnostais pelaa viellä switchillä kannettavaa versioo:)

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Antakaa se mun amiibo jo. Tarpeeksi sitä odottanut haha.

Nostoja