Darkest Dungeonin lautapeliversio nousi välittömästi jättimenestykseen Kickstarterissa / Uutiset / pelaaja.fi

Darkest Dungeonin lautapeliversio nousi välittömästi jättimenestykseen Kickstarterissa

22.10.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Darkest Dungeon, lautapeli, kickstarter, joukkorahoitus

Darkest Dungeon -roolipelin lautapelikäännös on lähtenyt liikkeelle mallikkaasti.

Vuonna 2016 julkaistun Darkest Dungeonin lautapeliversion joukkorahoituskampanja käynnistyi reilu vuorokausi sitten. Peli ehti kuitenkin jo ensimmäisen päivänsä aikana rikkoa 300 000 dollarin joukkorahoitustavoitteensa. Tällä hetkellä pelillä on jo lähes 1,4 miljoonan dollarin edestä rahoituslupauksia, kun kampanjassa on rahoitusaikaa vielä 15 päivän verran.

Darkest Dungeon: The Board Gamen kerrotaan sovittavan videopelistä tutun luolastoseikkailun lautapelimuotoon 1-4 pelaajalle. Pelaajat pääsevät tuttuun tapaan suorittamaan tehtäviä, päihittämään vihollisia ja palauttamaan perintökartanon aikaisempaan loistoonsa. Mukana on tuttuja taisteluelementtejä sekä kamppailua kauhujen aiheuttamien mielenterveysongelmien kanssa.

Darkest Dungeon: The Board Game ilmestyy näillä näkymin marraskuussa 2021.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Tämä on nykyaikaisissa lautapeleissä omasta mielestäni iso ongelma, järjettömästi muovii ja krääsää. Tyylikkään näköisiä, mutta monesti itse peli on vaisu ahdettuna jäätävän kokoisilla sääntökirjoilla. Lisäksi alkuvalmisteluihin palaa aikaa paljon ja pelit tarvitsevat paljon tilaa. Ja tässä pelissä on +30 noppaa, ei veljet, tuurimekaniikat on kyllä syöpää.

Nostoja