Darksiders: Genesis paljastui – takana sarjan alkuperäisiä kehittäjiä / Uutiset / pelaaja.fi

Darksiders: Genesis paljastui – takana sarjan alkuperäisiä kehittäjiä

6.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Darksiders-sarja on saamassa jo uutta osaa viimevuotisen Darksiders III:n jälkeen. THQ Nordic on paljastanut verkkokauppajätti Amazonin vuodon vauhdittamana Darksiders: Genesiksen, jota työstää koko sarjaa aikoinaan luomassa olleen Joe Madureiran ja monien tämän vanhojen kumppaneiden nykystudio Airship Syndicate.

Genesis toimii esiosana numeroiduille Darksiders-peleille ja eroaa samalla paljon tyylillisesti. Pelin tähtinä toimivat alkuperäisen pelin sankarina nähty War sekä toistaiseksi vielä ilman omaa peliään jäänyt Strife, jotka lähtevät pysäyttämään Luciferin helvetillistä juonittelua. Tämä tapahtuu ylhäältä kuvattun toiminnan kautta, jossa sekä War että Strife pääsevät näkemään toimintaa yhtäaikaisesti.

Selvää julkaisuajankohtaa Darksiders: Genesikselle ei ole vielä vahvistettu. Matkalla se on PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille pc:lle ja Googlen Stadia-palvelulle, josta kuullaan virallisesti lisää nyt torstaina noin kello 19.00 Suomen aikaan.

Lähde: AllGamesDelta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tämä on niitä pelisarjoja, jotka eivät ole oikein koskaan kunnolla kiinnostaneet. Toki joku voisi kommentoida miksi nyt edes vaivaudun tänne sen sanomaan, mutta jostain syystä tämä on vaikuttanut varsin geneeriseltä ja tylsältä. Jopa Surgekin kiinnostaa enemmän, vaikka peliä en ole koskaan pelannut.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Ykkösestä tykkäsin aikoinaa paljonkin mutta sen jälkee vähä lässähti

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Ensimmäistä osaa ei enää pystynyt tönkköyden takia ja oli muutenkin tylsä, mutta kakkonen oli hemmetin hauska ja kolmonen oli myös hyvä. Ei huikeita, mutta sellaisia 7/10. Odotan kyllä tätä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Itelle nuo darksiders pelit aina ollut meh, olen aina ollut enemmän DMC/Bayonetta fani. mutta tällainen D3 tyylinen peli heiltä heti herätti kiinnostusta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ykkönen toimi omalla kohdalla loistavasti ja odotin innolla jatko-osaa. Ennakkotilasinkin sen, erityisesti kun silloin oli vielä ne Ålandin 42 euron pelit, mutta olihan se lievä pettymys. Erityisesti tarinallisesti kun homma ei jatkunutkaan ykkösen eeppisestä lopusta. Ihan hyvä peli se kyllä oli mutta jotain siitä puuttui, jota taas ensimmäisessä oli. Toisaalta ehkä sekin toimi vain aikanaan ja olisi nyt pelattuna vielä jatko-osaakin huonompi.

Kolmosta katselin lähinnä arvosanojen ja vastaanoton osalta ja kun se ei kauhean erikoiselta vaikuttanut niin jäänyt ostamatta. Ehkä heikkona hetkenä vielä pelin nappaan mutta eipä tässä vaikuta olevan kauheasti aikaa vähemmän kiinnostaville tai heikommille teoksille.

Tämä Genesis vaikuttaa samalta kuin ne Lara Croft -pelit. Ensimmäinen oli loistava mutta toinen ei enää maistunut niin hyvin, mikä saattoi johtua kyllä kaoottisesta nelinpelistä. Oma vika sinänsä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Housemarque lopetti arcade-pelien tekemisen, joten THQ Nordic otti kopin?

Erikoinen lisä Darksiders-sarjaan kieltämättä. Ei kylläkään ole kokemusta kuin ensimmäisestä, koska Steam cloud save -beta söi saven ja korvasi 10 tuntia vanhemmalla, jolloin sarjan pelaaminen loppui siihen paikkaan.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Viimeinkin Strife nähdään pelissä, näyttävästi peli on ottanut Lara Croft and the Guardian of Light:in ja Dead Nation:in tyylisen overhead action-pelin, mikä voi toimia hyvin. Kyllä tämän wishlistille voi lisätä.