Darksiders III vahvistui marraskuulle – tulossa 400 euron erikoisversio / Uutiset / pelaaja.fi

Darksiders III vahvistui marraskuulle – tulossa 400 euron erikoisversio

9.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Darksiders III:n virallinen julkaisupäivä on vahvistunut. Edesmenneen Vigil Gamesin henkilöstöstä koostuva Gunfire Games sekä julkaisija THQ Nordic ovat tuomassa pelin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows-koneille 27. marraskuuta.

Myyntiin Darksiders III:sta ilmestyy parikin kappaletta erilaisia versioita. Perusversion lisäksi fyysiseksi myyntiin ilmestyvät 150 euron Collector's Edition ja 400 euron Apocalypse Edition, joiden annista voi katsoa videot ohesta.

Digitaalisesti tarjolle saadaan Deluxe Edition ja Blades & Whip Edition, joista molempiin kuuluu osaksi ennakkotilausetuja ja kaksi kappaletta peliin suunniteltuja laajennuksia. Blades & Whipillä haltuunsa saa lisäksi latauskopiot ensimmäisen ja toisen Darksidersin remasteroinneista.

IGN-sivuston kautta Darksiders III on saanut vielä uuden pelitrailerinkin. Sen kautta esille nostetaan päähenkilö Furyn erilaisia keinoja viuhtoa vihollisia tuusan nuuskaksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Saeron kuva
Saeron

Ootin jotain tajunnanräjäyttävää tuolta Apocalypse editionilta kuin 4 figuuria tietysti puhuttaa se kuinka laadukkaita ovat. Mut onhan se 400€ kyllä suolainen hinta.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Saa olla aika kova Darksiders fani jos ton hommaa itse en ainakaan tunne ketään niin kovasti tykkäävää ihmistä joka maksaisi tästä pelistä 400euroa.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Keräilijäthän sen ostaa jos joku ostaa.

Mutta jostain versiosta saa itselle ihan kivan joululahjan tänä vuonna. Tuskin tota kalleinta, ehkä tuo 150€ paketti, mutta vähintään perusversio. Darksiders on niitä harvoja sarjoja viimeisen 10 vuoden aikana joita on tullu pelattua läpi. Ja meno vaikuttaa ihan mukavalta. Edelleen toi "kärrynpyöräväistö" on outo, mutta jos se toimii, niin kyllä sen kanssa pystyy elään.