Darth Vader kohtaa Yodan - Taistelu käydään tällä viikolla! / Uutiset / pelaaja.fi

Darth Vader kohtaa Yodan - Taistelu käydään tällä viikolla!

20.10.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
19

Darth Vader kohtaa Yodan viimeinkin tällä viikolla.

Soulcalibur IV julkaistiin viime kesänä. Pelin Xbox 360 -versio sisälsi Star Wars -universumista tutun Yodan ja PS3-versio Darth Vaderin. Samaan peliin näitä legendaarisia hahmoja ei kuitenkaan saanut ennen tätä, joten lopullinen taistelu hyvän ja pahan välillä on edelleen käymättä.

Tällä viikolla Yoda ilmestyy ladattavaksi Soulcalibur IV:n PS3-versioon ja Darth Vader pelin Xbox 360 -versioon. Darth Vaderin saa Xbox 360:lle vajaalla viidellä eurolla. Yodan Euroopan lataushintaa ei ole vielä paljastettu, mutta Yhdysvalloissa sen saa omakseen vajaalla viidellä dollarilla.

Lopullinen taistelu voi siis alkaa!

Lähde: Namco Bandai

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kumman pirteä lisäys kaikkien ladattavien vaatteiden ja vastaavien seassa. En kyllä siltikään tiedä, että olisinko valmis maksamaan 5€/$ Yodasta/Vaderista.

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Höh. Antaisivat ilmatteeksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hmm-m...Ei oikee innosta maksaa 5€ (tai enemmän) yhdestä hahmosta vain huomatakkseen että paha/hyvä voitti..

Käyttäjän tumex kuva
tumex

Joo 5 euroo on kyllä vähän liikaa..ei oo hirveen hyvin maailmalla vastaanotettu tätä hommaa. En oo peliä päässy vielä pelaamaan, mut oon kuullu et Yoda on viel kaikenhuipuks aika älytön hahmo (broken)..en tiiä pitääkö paikkansa..
Kolmosen jälkeen ei oo hirveesti pelisarja innostanu, kakkonen on edelleen ykkönen ;D

Käyttäjän DJiizi kuva
DJiizi

50senttii voisin maksaa jos pelin omistaisin

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Yoda on tappelupelien halpamaisin hahmo ikinä. Pienen kokonsa ansiosta puolet iskuista suhahtaa pään yli. En ottaisi Yodaa edes ilmaiseksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Rahastus haisee ja pahasti... ei *****tti mihin suuntaan nää konsolit on menossa. Maksat pelistä 70 euroa jonka pituus on kahden käden sormilla laskettaessa. Sitten kun tuovat lisämateriaalia peliin niin siitäkin pitää vielä maksaa. Onneksi on Far Cry 2 tulossa ja toivottavasti se näyttää keskisormea ja suuntaa muille peleille.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Sitten kun tuon boksille ostan niin olen kyllä valmis maksamaan Vaderista vaikka 20€. Hurraa! Ajattelin jo että pitää odottaa siihen asti että pleikkarin hommaa, mut nyt voi sitten ostaa pelin vähän aikaisemmin.

Käyttäjän -GoGo- kuva
-GoGo-

Itse ehkä jossain vaiheessa ostan tuon Vaderin omaan Soul Caliburiin, mutta tällä hetkellä tympii sen verran tuollainen rahastus, että jää ostamatta ainakin nyt.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

viis euroa hahmosta joka oli jo valmiiksi tehty kun peli julkaistiin kesällä