David Jaffe kypsyy / Uutiset / pelaaja.fi

David Jaffe kypsyy

19.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Viime vuosien ylivoimaisesti parhaiden pelien joukkoon kuuluneen God of Warin luonut David Jaffe on kirjoittanut blogissaan, että vaikka hän pitää edelleen toimintapelien pelaamisesta, hän on kurkkuaan myöten täynnä niiden tekemistä.

– Pidän tätä nykyä toimintapelien pelaamisesta enemmän kuin koskaan sitten kun olin vielä lapsi. Uppoudun niiden maailmaan ja tarinaan – jopa välianimaatioiden kautta kerrottuihin – ja tunnen eläväni seikkailua, Jaffe kirjoitti.

– Mutta kun olen suunnitellut yhden tällaisen eeppisen seikkailun, voin kertoa, ettei minua enää kiinnosta suunnitella toista samanlaista.

Ongelma on Jaffen mukaan se, että jokainen tällaisessa pelissä oleva ”Mahtavaa, luksusta, upeaa!” -hetki on työn ja tuskan takana. Ja kun on saanut aikaiseksi sellaisen, sama ruljanssi alkaa alusta. Se imee mehut suunnittelijasta.

Jaffe ei kuulemma jaksaisi enää toimintapelien tekemistä. Häntä kiinnostaa enää puhtaasti interaktiivisten pelien suunnittelu. Ottaen huomioon, että mies on kai ainakin jossain määrin kiinni God of War 2:ssa ja vihjasi aikaisemmin kolmannen pelin olevan mahdollinen, Jaffen sanat eivät juuri luo uskoa lopputuotteisiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo voi myös tarkoittaa sitä että kiinnostusta riittää vielä GoW3:n kanssa, mutta God of War trilogian jälkeen hän ei enää tee ollenkaan tällaisia pelejä.

Käyttäjän PM kuva
PM

Hehe, jos God of Warista ei tule enää jatko-osia ja kaikenlaisista lisenssisutuista pusketaan uskollisesti uutta versiota joka vuonna markkinoille, voidaan varmaan todeta, että tuo on pienehkö tappio pelaavalle maailmalle.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Kui? voihan se Jaffe tehdä muutakin kuin sodanjumalia...

Kai sillä oli joku psp-pelikin työn alla vaan eipä ole paljoa siitäkään kuulunut :o

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti kakkonen on silti hyvä

Nostoja