Days Gonen PS4-seikkailut eivät jää vain julkaisuun – uusi vaikeustaso ja viikottaisia haasteita tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Days Gonen PS4-seikkailut eivät jää vain julkaisuun – uusi vaikeustaso ja viikottaisia haasteita tulossa

24.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Perjantaina PlayStation 4:lle pöristelevän Days Gonen julkaisun jälkeisiä suunnitelmia on valotettu. Mitään isompia laajennuksia peliin ei olla ainakaan tähän mennessä vielä vahvistettu, mutta kesäkuussa siihen on odotettavissa niin sekä neljäs vaikeustaso että viikottaisella tahdilla päivitettäviä haasteita.

Uusi Survivaliksi kutsuttu vaikeustaso on tietysti pelin tähän asti haastavin ja sen pitäisi nimensä mukaisesti korostaa entisestään Days Gonen selviytymisaspekteja. Käytännössä tämä tarkoittaa aina vain tappavampia vaaroja, pelkistettyä käyttöliittymää sekä pelaajan riisumista pikamatkustusmahdollisuudesta ja selviytymisaisteista.

Mitä tulee viikottaisiin haasteisiin, on kyseessä uusi keino ansaita erilaisia lisäesineitä ja muita palkintoja pelin sisällä. Haasteet voivat keskittyä esimerkiksi pyöräilyn sekä vihollismassojen torjuntaan liittyviin asioihin ja tarjoita näihin uusia pelillisiä käänteitä, joilla pelaajat voivat koetella itseään..

Kaikki näistä lisäyksistä tuodaan peliin ilmaisin päivityksin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Mulla tuppaa yksinpelit menemään liian nopeasti läpi. Tämän kohdalla vois odotella suosiolla jonkun aikaa ja ostaa sitten kun esim tuo uusi vaikeustaso on ulkona.

En ymmärrä viikottaisten haasteitten funktiota tämmöisessä pelissä. Mielenkiintoista kuulla miten on toteutettu