DayZ laahustaa PS4:lle, mutta ei unohdeta myöskään näitä pelejä / Uutiset / pelaaja.fi

DayZ laahustaa PS4:lle, mutta ei unohdeta myöskään näitä pelejä

13.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Dean Hallin pc:llä jo tavattu zombiselviytymisseikkailu DayZ on tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle. Pelin suunnittelija itse kävi vahvistamassa asian Sonyn Gamescom-lehdistötilaisuudessa jättäen kuitenkin vielä esimerkiksi julkaisusuunnitelmat hyvin auki.

Muita Sonyn Gamescom-tilaisuudessa esille nousseita PlayStation 4:lle näkyvästi vahvistettuja pienempiä pelejä olivat muun muassa Crackdown 2:sta tunnetun Ruffianin myöskin pc:lle saapuva toimintaeepos Hollowpoint, entisten Bulletstorm-kehittäjien jo aiemmin pc:lle vahvistettu seikkailupeli The Vanishing of Ethan Carter ja PixelJunk-peleistään tunnetun Q-Gamesin erikoinen The Tomorrow Children. The Tomorrow Children on ehditty vahvistamaan myös PlayStation 4:n yksinoikeudeksi.

Hyvää huomiota osakseen Sonyn Gamescom-lehdistötilaisuudessa saivat myös jo vuosi sitten julkistettu Tequila Worksin PlayStation 4 -seikkailu Rime ja pc:n ohella PlayStation 4:lle ja Vitalle suuntaava Mike Bithellin Volume. Gamescomin myötä viimein myös vahvistettiin, että PlayStation 3:lla jo tavatut Journey ja The Unfinished Swan saapuvat PlayStation 4:lle. Ainakin Journey on myös Cross-Buy-nimike.

Jonkinlainen kauhuteos P.T on myös hiipimässä PlayStationeille. PS4:lle siitä on parhaillaan saatavilla jonkinasteinen demokokemus.

Ohessa joukko trailereita edellä mainituista nimikkeistä.

Hollowpoint

The Tomorrow Children

The Vanishing of Ethan Carter

P.T

Volume

Rime

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Rime on day one ostos

Käyttäjän HarmaaKaihi kuva
HarmaaKaihi

P.T teaser demo on kyllä mielenkiintoinen kokemus. Olin paskoa housuuni ja huusin sekä panikoin. Suosittelen kokeilemaan.

edit. 04.28 Onnistuin sitten spoilaamaan itseni ennen kuin ehdin ratkaisemaan mysteerin loppuun.. ei enään koskaan internettiin. Mahtavaa settiä luvassa silti ja olen kyllä innoissani etenkin nuiden nimien takia..

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

No niin, alkaahan sieltä pikku hiljaa valumaan jotain mielenkiintoisempiakin pelejä... Vihdoinkin! :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hollowpoint: Tuo mieleen hieman Shadow Complexin, joten voi olla jotain todella hyvääkin. Tosin vaikka jäisi pelkäksi 2.5D-räiskinnäksi niin varmasti ihan pelattava tekele.

The Tomorrow Children: Vähän epäselväksi vielä jäi mikä tässä on homman juju mutta voi tarjota jotain todella mielenkiintoistakin pelattavaa.

The Vanishing of Ethan Carter: Hmm. Rikosten ratkaisua? Mikäli pulmat eivät ole liian helppoja ja yksinkertaisia olemalla silti loogisia niin mikä jottei. Tosin tällaisissa harvemmin on uudelleenpeluuarvoa.

P.T: Katsoin tämän trailerin vasta tänään, joten tiedänkin mikä tämä on. Ylivoimaisesti mielenkiintoisin juttu koko Gamescomin ajalta.

Volume: Tästä olen tainnut jossain nähdä matskua aiemminkin ja mikseipä toimiva hiippailu menisi.

Rime: Tulee niin paljon Zelda- ja jopa Shadow of Colossus-viboja että todellinen pakkohankinta viimeistään tämän videon jäljiltä! Jo ensimmäinen video iski mutta nyt päästiin todella asiaan! Ehdottomasti yksi syistä hankkia PS4! (Siis mikäli tämä siis oli yksinoikeus)

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Rime näyttää aivan p*rkeleen hienolta. Tässä on itselleni ensimmäinen mielenkiintoinen PS4 peli, joka voi jopa pistää harkitsemaan konsolin hankintaa. Se alkuasukaspeli näytti myös varsin mielenkiintoiselta!

Kyllähän Sonyllä oli parhaimmat setit Gamescomissa, sitä ei voi kiistää. Paketti näyttää olevan hyvin kasassa.