DayZ -luojan uusi selviytymispeli myöhästyy – Icarus liihottaa vasta syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

DayZ -luojan uusi selviytymispeli myöhästyy – Icarus liihottaa vasta syksyllä

31.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
DayZ, Dean hall, Icarus, selviytyminen, survival, lykkäys, myöhästyminen,m

Uusiseelantilaisstudio RocketWerkz on lykännyt viime hetkellä uuden Icarus-selviytymispelinsä julkaisua. Scifiteemaisen teoksen oli määrä saapua pc:lle jo 11. elokuuta, mutta tuoreiden suunnitelmien myötä julkaisu siintää nyt joskus marraskuun paikkeilla.

Tarkkaa ajankohtaa ei toistaiseksi ole vielä vahvistettu.

Lisäaikaa on luonnollisesti otettu pelin hiomisen nimissä. Elokuun 28. päivä alkaen Icaruksesta järjestetään vielä myös joukko betaviikonloppuja, joiden kautta ennakkotilaajat pääsevät peliin käsiksi etukäteen tipottain voiden jakaa samalla keskitetysti vielä viimeisiä palautteita kokemuksistaan.

DayZ-luoja Dean Hallin johdolla kehitettävä Icarus on pelattavissa niin yksin kuin kahdeksan pelaajan yhteistyönä. Selviytymisgenreä se yrittää uusia erikoislaatuisella rakenteellaan, jossa pelaamailmaa tutkitaan vain rajoitetun aikaa kerrallaan, minkä jälkeen tarkoituksena olisi selvitä takaisin pelaajan asuttamalle avaruusasemalle päivittämään omaa kalustoaan ja nappaamaan uusia tehtäviä.

Icaruksesta suunniteltiin alun perin ilmaispeliä, mutta sittemmin siitä on lähdetty luomaan noin 25 euron hintaista pakettia. Tulossa se on pc:lle.

Ohessa kesäkuinen traileri pelistä.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja