DayZ:n isän uusin luomus liittyi Steamin varhaispelien joukkoon

DayZ:n luoneen Dean Hallin oma pelistudio RocketWerkz on tuonut Steamiin ensimmäisen pelinsä. Kyseessä on strategiaa ja räiskintää yhdistelevä virtuaalitodellisuuskokemus Out of Ammo.

16.4.2016 19:48

Uusiseelantilainen pelistudio RocketWerkz on tuonut saataville ensimmäisen pelinsä. Sopivasti viikonlopun käynnistyttyä Steamin Early Access -osastolle tupsahti räiskintää ja taktikointia yhdistävä Out of Ammo, joka on nimenomaan suunniteltu HTC Vive -virtuaalitodellisuuslaseilla pelattavaksi.

Kirjoitushetkellä neljästä pelattavasta ympäristössä koostuvassa Out of Ammossa pelaajat asetetaan sotilaskomentajan asemaan, jonka tarkoituksena olisi torjua tämän tukikohtia uhkaavia vihollishyökkäyksiä. Tämä tapahtuu niin rakennustoimien, käskytyksen kuin tietenkin räiskinnän välityksellä, mihin yritetään tuoda mukaan persoonallisuutta juurikin Viven sallimien liikeominaisuuksien kautta.

Aikomuksena RocketWerkzilla on pitää Out of Ammo early access -vaiheessaan noin 2-6 kuukautta. Vielä ennen kuin peli on luokiteltavissa valmiiksi, on studio aikeissa yhdessä pelin yhteisön kanssa vielä sekä hienosäätä sen ominaisuuksia että myös muutenkin seurata, onko siinä vielä esimerkiksi jotain laajentamisen aihetta.

Out of Ammo on tällä hetkellä RocketWerkzin perustaneen Dean Hallin toinen tiedossa oleva projekti. Aiemmin viime vuonna DayZ-pelin luojana myöskin tunnettu mies paljasti scifi-teemaisen massiivimoninpeli Ionin, jota hän työstää yhdessä brittifirma Improbablen kanssa. DayZ:n Hall jätti taakseen reilu vuosi sitten.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa