DayZ:n luoja siirtyy uusien haasteiden pariin, perusti oman pelistudionsa / Uutiset / pelaaja.fi

DayZ:n luoja siirtyy uusien haasteiden pariin, perusti oman pelistudionsa

10.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Selviytymispeli DayZ:n luoja Dean Hall on virallisesti siirtynyt johtamaan omaa pelistudiotaan. Hall vahvisti kuluvalla viikolla nimenneensä yhtiön RocketWerkziksi ja kaipaavansa parhaillaan erityisesti ohjelmoijia ja taiteilijoita tiimiinsä Uuteen-Seelantiin.

Viimeiset pari vuotta Hall on viettänyt tsekkiläisellä Bohemia Interactivella, jossa hän auttoi DayZ:n itsenäisen version kehityksessä pääsuunnittelijan asemassa. Lähdöstään huolimatta hän ei ole nytkään kuitenkaan täysin ulkona projektista. Polygon-sivustolle antamassaan haastattelussa mies on todennut, että hän on valmis antamaan edelleenkin ajoittaista tukea pelin kehitykseen, mikäli tarve joskus sellaista vaatii.

Hall varmisti lähtöaikeensa jo viime helmikuussa. Hänen seuraavista peliprojekteistaan ei välttämättä nähdä kuitenkaan mitään konkreettista vielä aivan pian. Miehen mukaan hän ei pidä siitä, että pelejä ja elokuvia julkistetaan aikaisin ja näin ollen hän pyrkii välttämään varhaisia paljastuksia studionsa kanssa. Vihiä tähän mennessä on kuitenkin saatu jo siitä, että RocketWerkz saattaa vielä työstää kerralla useampiakin eri mittakaavan pelejä useammastakin eri lokaatiosta käsin.

Lähde: Dean Hall (Twitter), Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Ei se riitä, että peliä ei ole valmistettu edes loppuun että seuraavaa aletaan työstämään. Vaan että ennenkuin 2+ peliä on edes viimeistelty niin pannaan pystyyn jo pelistudio.