Behaviour Interactive on lopettanut Deathgarden: Bloodharvest -verkkopelinsä kehittämisen. Kanadalaisstudio ilmoitti asiasta peliin perjantaina julkaistun viimeisen päivityksen yhteydessä.

– Todistaessamme pelaajamäärien putoamista olemme tehneet töitä ratkaisun löytämiseksi. Etsimme neuvoja, pohdimme monia erilaisia skenaarioita ja katsoimme monenlaisia ratkaisuja. Ikävä kyllä yksikään niistä ei muuttaisi tämän projektin kohtaloa. Ilmoitammekin tänään raskain sydämin Deathgardenin kehityksen loppumisesta, Behaviourin tiedotteessa kerrotaan.

Deathgarden varhaisjulkaistiin aiemmin viime vuonna ja koki jo yhden uudelleenjulkaisun pyrkimyksenä viilata kokemusta pirteämpään ja toimivampaan suuntaan. Peli seuraa etäisesti Behaviourin menestyspeli Dead by Daylightin mallia siinä, että kyseessä on 1 vastaan 5 -tyylinen verkkokokemus. Kauhuteeman seuraamisen sijaan yksi pelaaja on Deathgardenissa raskaasti aseistettu metsästäjä, joka jahtaa vikkeliin liikkeisiin luottavia karkureita.

Viimeisellä päivityksellä Deathgarden on muuttunut ilmaiseksi ja saanut kolme lisäkarttaa sekä joukon uusia asuvalintoja. Pelissä aiemmin kokeilta 2 vastaan 10 -tila on karsittu samalla pois.

Behaviour ei osaa vielä sanoa varmasti, kauanko se pitää Deathgardernin palvelimia toiminnassa. Pelaaminen on mahdollista kuitenkin vielä ainakin vuoden loppuun asti.

Lähde: Deathgarden (1), (2)

Lisää luettavaa