Dead Island 2- ja Crackdown 3 -kehittäjä laajeni uudella studiotiimillä / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Island 2- ja Crackdown 3 -kehittäjä laajeni uudella studiotiimillä

2.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Dead Island 2:n ja Crackdown 3:n parissa puuhasteleva Sumo Digital on laajentunut. Jo aiemmin kolmesta studiosta koostunut pelitalo on kasvanut toimipisteiden osalta nyt neljään, sillä se omistaa näin vuodesta 2018 alkaen EVE Online -kehittäjä CCP Gamesille alunperin kuuluneen Newcastlen studion.

34 hengestä koostuva Newcastlen tiimi ajautui myyntiin aiemmin syksyllä, kun CCP Games käynnisti mittavat muutostyöt sulkien myös kaksi muuta studiota. Newcastlen studiota vetänyt Owen O'Brien jatkaa tiimin vetämistä osana Sumoakin.

Sumon toimitusjohtaja Paul Porter on perustellut hankintaan Newcastlen tiimin kokemuksella, lahjakkuudella ja tiiviydellä. Porterin mukaan hankinta on osa Sumon jatkuvaa laajentumishanketta.

Sumolla on ollut aiemmin toimipisteitä Briteissä niin Nottinghamissa kuin Sheffieldissa. Brittien ulkopuolella sillä on myös studio Intiassa Punen kaupungissa. Pelitalon viimeisin täysin oma peli oli kesällä saapunut Snake Pass, vaikka se toki myös tuki esimerkiksi Forza Motorsport 7:nkin kehityksessä.

Sumon uusista peleistä Crackdown 3:n pitäisi saapua tulevan kevään tienoilla. Dead Island 2:n kehitystilanne on toistaiseksi vielä varsin epäselvä.

Lähde: Sumo Digital

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja