Dead Island 2 julkistettu – vastuussa uusi kehittäjä / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Island 2 julkistettu – vastuussa uusi kehittäjä

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Deep Silver on valmistelemassa uutta osaa Dead Island -sarjaansa. Tuloaan on nyt tekemässä Dead Island 2, joka tuotiin ensimmäistä kertaa julki Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa.

Pelisarjan luoneen Techlandin sijaan uuden Dead Islandin takaa lyötyy tällä kertaa Spec Ops: The Linesta tuttu Yager-studio. Uusin zombipeli ei myöskään sijoitu varsinaisesti enää saarelle. Tällä keraa tapahtumapaikkana toimii nimittäin erityksiin joutunut Kalifornia, jossa pelaaminen luonnistuu parhaimmillaan jopa kahdeksan pelaajan kesken.

Kehitteillä Dead Island 2 on niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös pc:llekin. PlayStation 4:lle pelistä on tarkoitus tarjota lähitulevaisuudessa 30 päivän beetatesti, minkä lisäksi siihen on lupailtu myös yksinoikeussisältöä.

Ohessa pelin julkistustraileri. Varoituksena sanottakoon, ettei se välttämättä sovi heikkohermoisille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Spec Ops oli loistava peli ja Dead Island myös. Nämä kaksi kun yhdistää niin aijai! Kuulosti ihan Jack Blackiltä tuo ääninäyttelijä lopussa. :)

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Olipas hyvä traileri :) Tosin peli vaikuttaa ainakin tuon perusteella sellaiselta mistä en ite välttämättä diggaa, on tuo Dead Islandkin tuossa ollut kesken jo pitkään...

Käyttäjän Heroic Hare kuva
Heroic Hare

Jos vertailee Dead Island 1:n ja Dead Island 2:n julkkari trailereita niin ei voi olla huomaamatta yhtäläisyyksiä. Kehittäjä on ehkä vaihtunut, mutta pr-osasto on edelleen sama. (Vieläkin katkeran kitkerä Dead Island 1:stä ja sen trailerin lupailusta.) Isolla varauksella uutta odotellen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olihan se ihan hauska traileri, mutta peliltä en odota sitten yhtään mitään. Katsotaan sitten, kun ja jos joku kehuu, että on pelaamisen arvoinen.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Huh huh Onneksi ei ollut PS4-yksinoikeus, hetken jo luulin että pitäisi tämän takia ostaa se.

Käyttäjän Micklay kuva
Micklay

Niin eli siis Dead island 2 ei saa ps3 ? vain noille yllämainituille..

Nostoja