Dead Island 2 palasi elävien kirjoihin – uusi kehittäjä nyt ruorissa

Dead Island 2:ta kehitetään nyt kokonaan uuden kehittäjän alla. Tiedossa ei vielä vain ole, onko uusi kehittäjä tuonut mukanaan jonkinlaisia muutoksia itse peliin.

10.3.2016 14:16

Viime vuonna yllättäviin ongelmiin ajautunut zombipeli Dead Island 2 on taas täyttä höyryä kehityksessä. Pelisarjan julkaisija Deep Silver on kertonut, että peliä työstää nykyisin brittistudio Sumo Digital, joka on aiemmin vastannut esimerkiksi LittleBigPlanet 3:n ja Sonic All-Stars Racing -sarjan kehityksestä. 

– Kävi täysin järkeen, että siirtäisimme projektin heidän harteilleen. Olemme paljastamassa lisää yksityiskohtia myöhemmin, mutta haluaisin nyt kuitenkin sanoa, että olemme tietysti erittäin innoissamme edistyksestä, jota olemme tehneet Sumon kanssa, Deep Silverin emoyhtiönä toimivan Koch Median toimitusjohtaja Klemens Kundratitz kertoi MCV-lehdelle.

Kun Dead island 2 alkujaan vuonna 2014 julkistettiin, oli sitä kehittämässä Spec-Ops: The Linen aikoinaan luonut saksalaisstudio Yager. Yagerin ja Deep Silverin tiet kuitenkin erkanivat viime heinäkuussa näkemyserojen johdosta. Parhaillaan Yagerilla on työn alla avaruustaistelupeli Dreadnought.

Vielä ainakin Yagerin kehityksen alla Dead Island 2:sta oli tarkoitus muodosta San Franciscoon sijoittunut zombitappopeli. Yhtiö tavoitteli peliä alunperin viime vuoden keväällä, mutta se ei tietenkään lopulta onnistunut. Ohessa traileri reilun vuoden takaa.

Lähde: MCV

Lisää luettavaa