Dead Island 2:n tiimoilta kuuluu kummia – kehittäjästudiolle kenkää (päivitetty)

Dead Island 2:n piti olla valmis jo keväällä, mutta toisin kävi. Nyt zombitoimintapelin tiimoilta kuuluu vieläkin kummempaa.

18.7.2015 00:36

Julkaisija Deep Silver on paljastanut yllättävän käänteen zombitoimintapeli Dead Island 2:n kehityksessä.

Dead Island 2:n kehitystyö oli kerronnastaan kiitetyn Spec Ops: The Linen kehittäneen Yager Developmentin harteilla. Saksalaisstudion kehittämän pelin oli alun perin määrä ilmestyä PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle jo kevään aikana. Dead Island 2:n julkaisupäivän kerrottiin kuitenkin huhtikuussa siirtyneen kertaheitolla ensi vuoden puolelle.

Nyt Deep Silver kertoo lopettaneensa yhteistyön Yager Developmentin kanssa. Julkaisijan antaman lausunnon mukaan Dead Island 2:n kehitystyö jatkuu kuitenkin edelleen.

-Jatkamme työskentelyä tuodaksemme visiomme Dead Island 2:sta eloon ja paljastamme lisätietoja myöhemmässä vaiheessa, Deep Silverin lausunnossa todetaan pelin tulevaisuudesta.

Tällä haavaa kehittäjä tai julkaisija eivät ole paljastaneet välirikon syitä. Deep Silver ei myöskään ole kertonut jatkajaa Yagerin työlle Dead Island 2:n kehityksessä. Dead Island 2 teki trailerien perusteella melkoisen tyylillisen irtioton hieman vakavahenkisemmästä Dead Islandista.

Päivitys: Yager-pomo Timo Ullmanin mukaan välirikko syntyi Deep Silverin ja Yagerin Dead Island 2 -näkemysten alettua eriytyä toisistaan

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa