Dead Island -kehittäjät hyökkäävät seuraavaksi Helvettiin

Techland on ollut ahkertalla päällä. Sen lisäksi, että yhtiöltä on saatu tänä vuonna jo Dead Island: Riptide ja uusi Call of Juarez on työn alla, on se puskemassa tämän vuoden markkinoille vielä myös Hellraidin.

29.4.2013 17:50

Vaihtelevaa menestystä Dead Islandeilla ja Call of Juarez -peleillä tehnyt Techland on julkistanut uuden projektinsa nimeltä Hellraid. Puolalaiskehittäjän uutukainenkin pohjautuu kehittäjälle ominaiseen tapaan ensimmäisestä persoonasta kuvattuun toimintaan, mutta tällä kertaa keskiaikaisella teemalla varustettuna.

Pelin on määrä tarjota koluttavaa sekä yksin- että yhteistyöpelaajille. Toiminnan keskellä pelaajat joutuvat tekemisiin niin vihollisten pudottamien tavaroiden, hahmonkehityksen, varusteiden rakentelun kuin pomotaistojenkin kanssa.

Kaiken tämän pyrkii sitomaan mielenkiintoisella tavalla yhteen niin sanottu Game Master -ominaisuus, jonka pitäisi tehdä kustakin pelikerrasta aina omanlaisensa. Sen avulla pelistä löytyvät viholliset ja varusteet eivät nimittäin pomppaa esiin joka kerta samoista paikoista. Se myös luo pelaajille suoritettavaksi jatkuvasti vaihtelevia nettihaasteita.

Hellraid on tarkoitus saada Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle myöhemmin tämän vuoden aikana.

Lähde: Techland, Hellraid (kotisivut)

Lisää luettavaa