Dead Island -kehittäjien uusi avoimen maailman zombipeli viivästyy ensi vuoteen

Techland jatkaa uusien peliensä lykkäilyä. Nyt zombiseikkailu Dying Light siirtyi ensi vuoteen.

8.5.2014 15:53

Techlandin uusin zombipeli Dying Light viivästyy. Dead Island -kehittäjien alkujaan tälle vuodelle tähtäämä peli onkin saamassa julkaisunsa nyt vasta ensi vuoden helmikuussa.

Lykkäystä on perusteltu perinteiseen tapaan halulla hioa peliä vielä hieman pidempään. Techlandin mukaan sen pyrkimyksenä on tehdä kunniaa sen varsin laajalti liikkumavaraa tarjoaville avoimen maailman mekaniikoille, minkä saavuttaminen vaatii vielä hieman odotettua enemmän lisäaikaa.

Täysin pois kartalta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle kehitteillä oleva Dying Light ei sentään ole katoamassa kuukausiksi. Lisää pelistä on tarkoitus nähdä kesäkuun E3-pelimessuilla.

Ilmoitus Dying Lightin viivästyksestä on tullut julki vasta noin viikon verran sen jälkeen, kun Techland ilmoitti lykkäävänsä myös tulevan Hellraid-fantasiapelinsä julkaisua ensi vuodelle. Lykkäyksen myötä Hellraid tekee nyt vanhojen konsolien sijaan tuloa uusille laitteille Dying Lightin hyödyntämällä Chrome Engine 6 -pelimoottorilla varustettuna.

Lähde: Techland

Lisää luettavaa