Dead Island -sarja zombeineen halutaan elokuvaksi – taas / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Island -sarja zombeineen halutaan elokuvaksi – taas

3.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pelijulkaisija Deep Silver on yrittämässä uuteen otteeseen saada Dead Island -pelisarjansa valkokankaalle. Elokuvasivusto Deadline raportoi, että yhtiö olisi päässyt sopimukseen indiestudio Occupant Entertainmentin kanssa elokuvasovituksen tuottamisesta.

Tarkoituksena Deep Silverilla ja Occupantilla olisi saada projekti kunnolla vauhtiin ensi vuonna. Vielä yhtiöillä ei näytä olevan sovittua ideaa siitä, millainen elokuvakokemus ulos olisi tarkoitus saada, ja näin ollen esimerkiksi ohjaajan ja käsikirjoittajan paikat etsivät vielä täyttäjäänsä. Todennäköistä kuitenkin on, että ensimmäisen Dead Islandin kehuttu julkistustraileri tulee toimimaan ainakin jonkinlaisena inspiraationa suunnitellulle elokuvalle.

Tämä on nyt toinen kerta, kun Deep Silver jahtaa unelmaansa Dead Island -filmatisoinnista. Vuonna 2011 se myi elokuvaoikeudet pelisarjasta Lionsgatelle, mutta kauppa ei johtanut lopulta mihinkään. Näin ollen oikeudet ovatkin nyt palanneet Deep Silverin käsiin.

Elokuvaprojektin lisäksi Dead Islandin ympärillä sattuu ja tapahtuu tällä hetkellä paljon. Kesäkuun E3-pelimessuilla Deep Silver sai julkistettua Dead Island 2:n olevan kehitteillä uusille pelikonsoleille sekä pc:lle, kun taas vanhemmille laitteille tuloaan on tekemässä Escape Dead Island -mysteeriseikkailu. Jo tovin aikaa Deep Silver on valmistellut pc:lle myös verkkoareenamätkinä Dead Island Epidemicia.

Mielenkiintoista kyllä alkuperäisen Dead Island -pelin luonut puolalaiskehittäjä Techland ei ole mukana yhdenkään edellä mainitun pelin kehityksessä. Sen sijaan se työstää parhaillaan Warner Brosille seuraavaa zombiseikkailuaan nimeltä Dying Light.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GamerDude kuva
GamerDude

Tuo traileri on kyllä uskomattoman hieno elokuvamainen traileri, mutta ei peleistä kuitenkaan onnistuneita leffoja tehdä

Käyttäjän Justassu kuva
Justassu

Uwe Boll sopisi Dead Islandin ohjaajaksi kuin nenä päähän

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus käyttäjältä GamerDude

Tuo traileri on kyllä uskomattoman hieno elokuvamainen traileri, mutta ei peleistä kuitenkaan onnistuneita leffoja tehdä

Kyllä tästä saisi hyvän zombi-elokuvan. Itse peliä olen vain kokeillut mutta tällaiseen elokuvaan voisi periaattessa lainata vain nimen, tapahtumaikan ja zombit. Ei tarinaa jos se ei ole hyvä.

Nostoja