Epäkuolleiden valloittamaan tropiikkiin palataan huhtikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Epäkuolleiden valloittamaan tropiikkiin palataan huhtikuussa

31.10.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Yllätyshitiksi muodostuneen Dead Islandin jatko-osa Dead Island Riptide tuo toimintaa ensi kevääseen. Julkaisija Deep Silver on vahvistanut, että peli nähdään Euroopassa 26. huhtikuuta.

Teoksen ainakin tietyiltä jälleenmyyjiltä ennakkotilaavat saavat pelinsä mukana välittämästi latauskoodin muutamin ylimääräisiin asemodeihin. Myyntiin on peruspelin ohella tarkois tuoda myös niin sanottu Special Retailers Edition, joka ennakkotilausedun ja erikoiskannen ohella tuo ostajalleen mahdollisuuden koristaa hahmoaan erikois-skinillä.

Vaikka numero puuttuukin nimestä, on Dead Island Riptiden kerrottu olevan rehellistä jatkoa aiemmalle Dead Islandille. Peli perustuu tosin täysin omalle saarelleen, jossa varsinkin vesi on tärkeä elementti.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bjsinn kuva
Bjsinn

jes Special Retailers Edition paijo tulee maksaa?

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player

Innolla odotan, koska Dead Island oli mielestäni aivan mahtava peli, joten odotukset tälle on yhtä kovat. Itse olisin halunnut vaihtaa paratiisin johonkin kaupunkiin, kun saaret tuli nähtyä ensimmäisessa osassa. Myöskin vuorokauden ajan vaihtelu olisi tervetullutta. Lisää infoa odottelen.

Käyttäjän nurmihe kuva
nurmihe

Dead Island oli kyllä ihan hyvä peli, mutta toisaalta taas pettymys. Pelistä puuttui mielestäni avoimuuden tunne, ja tuliaseet olivat erittäin kehnosti toteutettu. Odotan siis aika varauksella tätä.

Nostoja