Pelien remasterointi nykykonsoleita varten ei näytä menevän muodista, sillä nyt myös Dead Island -sarja on iskemässä apajille. Julkaisija Deep Silver on paljastanut, että 31. toukokuuta niin Xbox Onelle, PlayStation 4 kuin pc:llekin myyntiin tuodaan 40 euron hintainen Dead Island Definitive Collection -paketti.

Pääpiirteiltään Dead Island Definitive Collection on juuri sitä mitä siltä voisi odottaa. Pakettiin mahdutetaan sisälle niin alkuperäinen Dead Island kuin Dead Island: Riptidekin graafisesti ja teknisesti paranneltuna sekä kaikella niihin aikoinaan julkaistulla lisäsisällöllä varustettuna. Pienenä bonuksena pelit tukevat nyt valmiiksi kuitenkin myös suosittua Power Fists Power-Up -modia, joka rohkaisee tappamaan epäkuolleita nyrkkien voimin.

Täysin uutena asiana kokoelma sisältää myös Dead Island Retro Revenge -nimisen pikkupelin. Deep Silverin mukaan kyseessä on klassiseen tasoloikka- ja juoksentelutoimintaan nojaava kokemus, joka on varustettu Dead Island -teemalla.

Dead Island Definitive Collection -paketin lisäksi edellä mainitut kaksi pääpeliä tulevat olemaan vielä saatavilla myös erikseen latausmuodossa. Erikseen ostettuna pelit kustantavat 20 euroa.

Ohessa traileri.

Lähde: Deep Silver

Lisää luettavaa