Dead or Alive 5 haastaa eurooppalaiset viimeiselle kierrokselle / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive 5 haastaa eurooppalaiset viimeiselle kierrokselle

2.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Koei Tecmo on tuomassa Dead or Alive 5: Last Roundin Eurooppaan. Viime viikonloppuna julkistettu uusin versio pian jo kaksi vuotta vanhasta taistelupelistä saapuu ensi keväänä sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle että myös PlayStation 3:lle.

Last Roundin on tarkoitus olla Dead or Alive 5:n "definitiivinen" versio. Uusilla konsoleilla peli on tietysti laitettu aina vain näyttävämpään kuosiin, mutta sisällöllisesti paketin pitäisi olla myös aiempaa tuhdimpi. Mukana pelissä nähdään näin ollen nyt kaiken kaikkiaan ainakin niin 30 hahmoa kuin myös yli 300 asustetta.

Suunnitelmissa Koei Tecmolla on julkaista peli uusille konsoleille sekä fyysisenä että digitaalisena pakettina, kun taas vanhoille vehkeille peliä kaupitellaan vain digitaalisena. Uusilla konsoleilla Last Roundin hinta pyörii näillä näkymin noin 50 euron tietämillä, kun taas vanhoilla hinta on noin kympin halvempi.

Mikäli Dead or Alive 5 Ultimateen on sattunut ostamaan lisäsisältöä, on se siirrettävissä uuden sukupolven versioon.

Lähde: Koei Tecmo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

50 euroa !! Jos peli on tuttu, niin pitää olla melkoinen fani joka ostaa.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

DoA:n aika on ohi.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Milloin tulee Dead or Alive 6?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ainut syy miksi voisin harkita, koska en ole peliä vielä ollenkaan pelannut, mutta eikös tämäkin peli ole julkaistu riittävän moneen kertaan. Alkaa hieman ärsyttään tää touhu.