Dead or Alive 5 lähtee viimeiselle kierrokselle – uudella sukupolvella / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive 5 lähtee viimeiselle kierrokselle – uudella sukupolvella

31.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
14

Koei Tecmo on julkistanut jälleen yhden uuden version Dead or Alive 5 -mätkintäpelistään. Vuonna 2015 ainakin Japanissa julkaisunsa on näkemässä Dead or Alive 5: Last Round, joka uhmaa fysiikan lakeja niin Xbox Onella kuin PlayStation 4:lläkin.

Koei Tecmo julkisti uuden version pelistään Japanissa tänä viikonloppuna järjestämässään Arcade Fighting Carnival 2014 -tapahtumassa. Ohesta löytyvän teaserin ohella yksityiskohtia siitä ei kuitenkaan vielä paljastettu.

Ensi kuussa Dead or Alive 5:lle tulee ikää kaksi vuotta. Peli julkaistiin konsoleiden osalta alkujaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, joilta se myöhemmin loikkasi PlayStation Vitalle Dead or Alive 5 Plus -version muodossa. Viime vuonna pelistä teetettiin vanhemmille kotikonsoleille myös sisällöllisesti aiempaa tuhdimpi Dead or Alive 5 Ultimate -versio, josta PlayStation 3:lla oli saatavilla myös osin ilmaiseksi pelattava Dead or Alive 5 Ultimate: Core Fighters -versio.

Pelisarjana Dead or Alive täytti tänä vuonna 18 vuotta.

Lähde: Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Luojan kiitos. Tässähän alkoi jo pelkäämään että eikö yhtään viime sukupolven peliä julkisteta tälle kaikkien aikojen ns. next-genille tällä viikolla...

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Mikäs siinä. Ei tämä, kuten mikään muukaan vanhan sukupolven next-gen lämmittely, ole keneltäkään pois.

Käyttäjän Remode kuva
Remode
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

Mikäs siinä. Ei tämä, kuten mikään muukaan vanhan sukupolven next-gen lämmittely, ole keneltäkään pois.

On se periaattessa pois meiltä pelaajilta, jotka ovat edellisen sukupolven pelit jo pelanneet ilmestyessään. Tämänkin käännösajan olisi voinut käyttää johonkin muuhun... Eikö vaan voitaisi jättää edellisen sukupolven pelit rauhaan? Ne olivat erinomaisia pelejä silloin ja nyt on aika jollekin muulle.

Käyttäjän Käyttäjätunnus kuva
Käyttäjätunnus
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

Mikäs siinä. Ei tämä, kuten mikään muukaan vanhan sukupolven next-gen lämmittely, ole keneltäkään pois.

Ostan konsolin vajaalla viidellä sadalla eurolla ja saan sille samoja pelejä jotka tuli jo aiemmalle sukupolvelle eikä niissä ole edes mitään oikeita eroja. On se vähän multa pois.

Käyttäjän coldcooler kuva
coldcooler

Tämähän alkaa olla jo aivan naurettavaa. Alkaa olla kohta jo vähän ku tv ohjelmistot, uusintoja uusintojen perään. Tottakai grafiikat on paremmat ja voi olla jotain uusia juttuja, mutta silti. Onneksi on vielä maanantai, keretään saada pari muutakin uusintaa julki tälle viikolle!

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

Mikäs siinä. Ei tämä, kuten mikään muukaan vanhan sukupolven next-gen lämmittely, ole keneltäkään pois.

Nimenomaan pois niiltä pelaajilta jotka ovat nämä pelit jo niiden alkuperäisessä muodossaan pelanneet ja joilla se hyllyä/kokoelmaa tälläkin hetkellä koristaa. Nämä pelaajat ovat suuressa enemmistössä mitä suositumpi peli uusiojulkaistaan jolloin heistä saattaa jopa tuntua että tämäkin aika olisi voitu tämän pelistudion toimesta käyttää sen oikean next-gen-pelin tekemiseen.

Itse voisin laittaa kaiken omaisuuteni pantiksi siitä että ennen kuin lumet saadaan härmässä maahan, Bio Shock Infinite tulee saamaan superhyperhdultradefinitivenodifferenceinrealitybutidiotswillbuyanyways-versionsa tai ainakin julkistuksen siitä.

Käyttäjän SpartaOlli kuva
SpartaOlli

Tuskin tuollainen HD-käännös paljon porukkaa vaatii, varmasti muu jengi työstää uutta projektia samaan aikaan. Tietysti DoA 6 maistuisi paremmin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä SpartaOlli

Tuskin tuollainen HD-käännös paljon porukkaa vaatii, varmasti muu jengi työstää uutta projektia samaan aikaan.

Tämä, kuten ennenkin on jo todettu.

Päivitystyö on hyvin erilainen projekti kuin uuden pelin tekeminen niin mittaluokaltaan kuin vaatimuksiltaan. Kun tuotantokustannukset kohoavat ja kehitysajat mahdollisesti jopa kasvavat, ovat nämä päivitykset itse asiassa yksi keino pitää sekä pelitalojen työntekijät työllistettynä että myös yhtiöiden rahavirta samalla kulkemassa, kun siinä sivussa se monien mankuma uusi peli valmistuu. Potkimalla porukkaa pihalle ja sitten myöhemmin korvaajien etsiminen voi potentiaalisesti jopa hidastaa uuden pelin tulemista entisestään.

Mitä tapahtui aivan hiljattainkin, kun Sucker Punchilla saatiin inFamous: First Light valmiiksi? Kappas, porukkaahan sieltä pihalle lensi.

Ymmärrän, että, Remaster-versioiden paljous voi rasittaa. Koettakaa nyt kuitenkin ymmärtää silti vähän paremmin, miksi niitä tehdään.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Uusi Dead or alive!! Oh....ai vielä yksi vitososa. No, mikäs siinä sitten....

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

[quote='käyttäjältä Norsukampa'Nämä pelaajat ovat suuressa enemmistössä mitä suositumpi peli uusiojulkaistaan jolloin heistä saattaa jopa tuntua että tämäkin aika olisi voitu tämän pelistudion toimesta käyttää sen oikean next-gen-pelin tekemiseen

Tekisivät ensin sen oikean next-gen konsolin.