Dead or Alive 5: Last Roundin kausipassi yli tuplasti itse pelin hintainen

Dead or Alive 5: Last Roundin hintava kausipassi laihentaa lompakkoa tuntuvasti.

18.2.2015 18:37

Team Ninjan tappelupeli Dead or Alive 5: Last Round saa itse peliä tuplasti kalliimman kausipassin.

Uudelle sukupolvelle ja pc:lle päivittyvä Dead or Alive 5 saa pelin aiempien versioiden tapaan roppakaupalla lisäsisältöä erilaisten asupakettien muodossa. Jos asusteista on valmis pulittamaan, voi taistelijansa pukea eri teemojen mukaisesti yöpaidoista uimapukuihin. Yksittäisten hahmojen täydelliset asupaketit tulevat maksamaan rapakon tuolla puolen noin neljästä dollarista reiluun kahteenkymmeneen.

Vaatekauppoja yli kaiken inhoaville on luvassa myös toisenlainen ratkaisu: 93 dollaria kustantava pukukausipassi, johon kuuluu yhteensä kuusi kesäkuuhun mennessä ilmestyvää asupakettia. Erillisiä asuja passilla saa 79, jolloin hintaa yksittäisille asuille tulee yli dollarin verran. 

Kausipassin eurohintaa ei ilmeisesti ole vielä varmistettu, mutta sen reilun 61 punnan brittihinta kääntyy noin 83 euroksi. Xboxin verkkosivuilla asupassin dollarihinnan perään on yksinkertaisesti lyöty euromerkki

Dead or Alive 5: Last Round ilmestyy Playstation 3:lle, Xbox 360:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle 20. helmikuuta. Pc-pelaajat joutuvat odottelemaan julkaisua maaliskuun 30. päivään asti.

Korjaus: Kirjoitusvirhe julkaisupäivässä korjattu.

Lähde: DualShockers, Xbox

Lisää luettavaa