Dead or Alive 5 mallintaa tissit entistäkin monipuolisemmin / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive 5 mallintaa tissit entistäkin monipuolisemmin

30.04.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
9

Tecmon Dead or Alive 5 tuo lisää syvyyttä naisten rintavarustuksista tunnettuun mätkintäpelisarjaan. Tällä kertaa rintojen liikehtiminen riippuu myös naisten vaatetuksesta. Lisäksi vaatteiden läpinäkyvyys vaihtelee.

Pelin ohjaaja Yohei Niibori kertoi olennaisista uudistuksista Famitsun haastattelussa, josta Andriasang poimi faktat. Aikaisemmin rintojen käyttäytyminen on riippunut lähinnä hahmovalinnasta.

Eurogamer huomauttaa kuitenkin, että uudistukset ovat ristiriidassa Team Ninjan pomon Yosuke Hayashin aikaisempien puheiden kanssa.

- Niin, kaverit jotka katsovat vain naisten rintoja... hei, naisissa on paljon muutakin ja kauneudessa on kyse paljon muustakin kuin pelkästään tisseistä, joten haluamme ottaa hieman aikuismaisemman lähestymistavan naisten kaunistamiseen, Yosuke linjaili viime vuonna.

Niibori kertoi Famitsun haastattelussa myös kehittäjien yhteistyöstä Virtua Fighter -tiimin kanssa. Kehittäjät ovat tehneet yhteistyötä esimerkiksi mallintamisen, liikkeen ja pelattavuuden saralla projektin alusta lähtien.

Lähde: Andriasang

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Latetzki kuva
Latetzki

Niin että naisissa on paljon muutakin joten nyt tehtiin tissit vielä realistisemmin? :D

Käyttäjän aleksi0 kuva
aleksi0

Njuuh, mutta onhan naamoissakin tehty työtä, nyt hahmot ovat naisellisia taistelijattaria eikä mikään keikisteleviä pin-up-tyttöjä...

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Laittaisivat vielä peliin vaatteiden repeämis -mallinnuksen.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Tätä se todellinen tekninen osaaminen on. Ottakaa mallia pojat...ja tytöt.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Vaatteiden repeäminen olisi kyllä aika päheä demottavaksi ominaisuudeksi. Mutta harva ostaa näitä Dead or Aliveja pelkän tappelun takia ja onhan se vähän ansaitusti jo saanut tissitappelun maineen.

Käyttäjän vjellu kuva
vjellu

Aivan mahtavaa.

Käyttäjän Daxx kuva
Daxx

Tätä onkin odotettu. Viimeinkin hyödyllistä edistymistä pelialalla.

Käyttäjän SikSak kuva
SikSak

Toivottavasti muut kehittäjät seuraavat perässä :D

Aiemmin mainittu vaatteiden repeäminen olisi hyvä extra vaikkapa piilotettuna ominaisuutena, jonka saisi pelaamalla avattua. Ei mikään pelilevylle piilotettu, jonka saa avattua rahalla.

Käyttäjän vsts kuva
vsts

Jo toinen tissi-uutinen? Tänään on hyvä päivä lukea pelaajalehti.com:ia. Eikö sais muita uutisia tai parempia tissikuvia edes? Kunnon mies-boobit trimmatussa kropassa vaikka.