Dead or Alive 5 Ultimate -mätkinnästä ilmainen versio peruspaketin rinnalle

Dead or Alive 5 Ultimate nähdään parissakin muodossa perinteisen pakettiversion saadessa rinnalleen myös ilmaisversion.

3.6.2013 17:27

Tecmo Koei on aikeissa kokeilla onneaan ilmaispelimarkkinoilla Dead or Alive -mätkintäsarjansa kanssa. Japanilaisyhtiö on tänään ilmoittanut, että syksyllä tuloaan tekevästä Dead or Alive 5 Ultimatesta on tarkoitus tuoda aina länteenkin asti myös ilmaiseksi ladattavissa ja pelattavissa oleva Core Fighters -versio PlayStation 3:lle.

Ilmaisen Dead or Alive 5 Ultimaten hankkijat pääsevät hahmojen osalta heti pelaamaan Kasumilla, Ayanella, Hayatella ja Hayabusalla kaikkia muita pelimuotoja paitsi varsinaista tarinatilaa – myös nettipeliä tuetaan. Lisää hahmoja voi pelilehti Famitsun tietojen perusteella ostaa noin viiden euron kappalehintaan ja varsinaisen tarinatilan saa noin 15 eurolla.

Hahmoja ei myöskään tarvitse ostaa sokkona. Tecmo on luvannut tuoda peliin kokeilumahdollisuuden, joka sallii eri hahmojen rajallisen testaamisen ennen ostopäätöksen tekoa.

Sekä maksullinen kaiken kattava Dead or Alive 5 Ultimate että sen ilmainen Core Fighters -versio nähdään 6. syyskuuta. Kokonaisuudessaan Ultimate on lisähahmoilla, -kentillä ja -harjoitustiloilla varustettu versio viime vuonna nähdystä alkuperäisestä Dead or Alive 5:stä. Maksullinen versio saadaan PlayStation 3:n ohella myös Xbox 360:lle.

Pelaajan arvostelun Dead or Alive 5:stä voi kurkata tästä.

Lähde: Famitsu, Siliconera, Tecmo Koei

Lisää luettavaa