Dead or Alive 6 päättää mätkintävuotensa vielä yhdellä lisätaistelijalla / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive 6 päättää mätkintävuotensa vielä yhdellä lisätaistelijalla

24.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Dead or Alive, Dead or Alive 6, Rachel, Ninja Gaiden, Rachel. Koei Tecmo, Team Ninja, taistelu

Dead or Alive 6 jatkaa mätkimistä vielä siinä määrin, että peliin on luvassa taas yksi lisäsisältötaistelija ennen vuoden vaihtumista. Hahmo on joulukuussa ilmestyvä sarjan konkari Rachel, joka on ollut aiemmin yhtälailla tuttu Ninja Gaiden -peleistä.

Rachel tähdittää pelin järjestyksessään jo kolmatta noin 80 euron hintaista kausikorttia, jonka muu tarjonta koostuu reilusta 55 asusta. Tämän voi kuitenkin hankkia toki myös erikseen toistaiseksi vielä vahvistamattomaan hintaan.

Maaliskuisen julkaisunsa jälkeen Dead or Alive 6 on laajentunut ennen Rachelia viidellä lisäsisältöhahmolla, kuten vierastähti Mai Shiranuilla ja myöskin Ninja Gaidenista tutulla Momijilla. Peli on toki saatavilla perinteisen maksullisen version ohella myös ilmaisessa kuosissa, johon pääosaa perushahmoista voi ostaa yksitellen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Rachelia olen jo tovin odotellutkin, mutta pelin hinta lisäsisältöineen alkaa olla turhan suolainen, 1 298,44€ tällä hetkellä. Itsellä ei taida tulla ostettua muuta kuin nuo hahmot ja ehkä muutama omaa silmää miellyttävä asuste.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Tosiaan DoA5n kohdalla se hinta ksikkine lisäsisältöineen nousi myös useampaan tuhanteen euroon...

No jos tuosta joskus Doa5: Last Roundin kaltainen, merkittävän osan kaikesta sisällöstä kattava next-gen versio julkaistaan niin sitten voisi ostamista harkita.

Toivottavasti Team Ninjalta nähtäisiin vielä joskus myös uusi Ninja Gaiden. Vaikka kolmasosa oli melkoinen pannukakku, niin Nooh kuitenkin osoitti että kyllä sieltä edelleen osaamista löytyy.