Dead or Alive 6 paljastui ensitrailerilla – seksualisointi vähenee mutta pidot ehkä paranee / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive 6 paljastui ensitrailerilla – seksualisointi vähenee mutta pidot ehkä paranee

8.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Koei Tecmo ja Team Ninja ovat paljastaneet Dead or Alive 6:n. 3D-taistelupelaaminen jatkuu vuoden 2019 alkupuolella PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä.

Pelin julkistustraileri vahvistaa mukaan jo tuttuina taistelijoina Kasumin, Hayaten, Hayabusan, Helenan, Jann Leen ja Zackin. Video vihjaa erityisesti myös muutamista yhteenottojen näyttävimmistä elementeistä, kuten ympäristövaaroista ja vaihtelevista kamerakulmista.

IGN-sivuston saamaan ensisilmäyksen mukaan Dead or Alive 6 esittelee sarjaan parina uusina mekaniikkoina Fatal Rushiksi ja Break Blow'ksi kutsutut erikoisliikkeet. Näiden on määrä tuoda taisteluun uutta tuhovoimaa, jonka hallitsemisen pitäisi olla myös siitä aloittelijaystävällisemmästä päästä. Vastahyökkäysten ja muiden sarjalle ominaisten taisteluelementtien pitäisi kuitenkin olla niidenkin tallessa.

Team Ninja on kertonut IGN:lle ottavansa myös hieman etäisyyttä sarjan tavasta seksualisoida hahmojaan. Vanhat tissifysiikat jäävät siis esimerkiksi historiaan. Tämän sijaan se tavoittelee nyt "viileämpää ja kypsempää" lähestymistapaa pelilleen.

IGN:n ennakon voi käydä lukaisemassa kokonaisuudessaan tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Jaa että rinnat ei pompi enää vanhaan tapaan ;)

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Amerikka väittää olevansa proggressiivisempi kuin koskaan = Amerikka on seksuaalisesti takakirein ja puritaanisin vuosikymmeniin

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Korjatkaa jos olen väärässä: luin jostakin, että myös edellisen Dead or Aliven oli tarkoitus viedä sarjaa kypsempään suuntaan ja sisältää entistä hillitymmät tissifysiikat. Pitkän linjan fanit raivostuivat näistä suunnitelmista kuitenkin niin pahasti, että pelistudio päätti tehdä Dead or Alive 5:stä sitä perinteistä pehmopornoa.

Itsekin toivoisin vaihteeksi kypsempää lähestymistapaa lähinnä siksi, että älyttömät hahmomallit ja tissifysiikat yhdistettynä mitä pervoimpiin vaatepaketteihin ovat mielestäni pilanneet pelisarjan maineen. Olen huomannut monien kaipaavan jatko-osaa Virtua Fighter 5: Final Showdownille, vaikka Dead or Alive 5 päivitysversioineen ajaa käytännössä saman asian. Molemmat ovat kuitenkin pelimekaniikoiltaan erittäin hiottuja ja opettelua vaativa tappelupelisarjoja, joista DoA 5 hakkaa sisällön määrässä niin Tekkenit kuin Street Fighteritkin. Pelisarjan mainetta ei paranna sekään, että DoA 5: Last Roundin DLC-listaa joutuu rullaamaan kauppapaikalla läpi minuuttitolkulla. Vaatepaketeilla rahastus menee varmasti tälläkin kertaa överiksi, mutta niistä ei tarvitse välittää, kun peruspelissäkin on eri asuja riittämiin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas. Yksi kehittäjä lisää jonka pallit tipahti johonkin. Katson tämän läpi sormien kunhan ne fysiikat siellä edes jollain tapaa on (tuon trailerin perusteella on vaikea sanoa), liikkuuhan ne urheillessa oikeastikin ja jos pelin DLC ei tule ole edellisen tapaan täydellinen clusterfuck.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus snaketus

Jaahas. Yksi kehittäjä lisää jonka pallit tipahti johonkin. Katson tämän läpi sormien kunhan ne fysiikat siellä edes jollain tapaa on (tuon trailerin perusteella on vaikea sanoa), liikkuuhan ne urheillessa oikeastikin ja jos pelin DLC ei tule ole edellisen tapaan täydellinen clusterfuck.

Siltähän tuo vaikuttaa ettei bouncea ole enää ollenkaan, eli naishahmot ovat muovisia barbinukkeja. Hiukan realistisemmat hillitymmät pomput olisivat kelvanneet, mutta tuo on taidettu heivata kokonaan.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Tämä on tätä nykyajan tasa-arvoa; miehet ovat puolialastomia, mutta naiset kokovartalopuvuissa. Kaikki pelintekijät ovat näemmä muuttuneet munattomiksi vellihousuiksi. Pääosaan nostettu pökkelöt mieshahmot. Eipä mene ostoslistalle tämä peli. Taistelukin näyttää tönköltä ja tunnottomalta.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Siitä on kyllä aikaa, mutta monta kertaa annoin DOA5 aina uuden mahdollisuuden...mutta ei. Jotenkin ei vain napannut yhtään. DOA2 aikainen loisto ja countterien erinomainen käyttö loisti poissaolollaan (countterit oli, mutta järjestelmää oli muutettu rankalla kädellä huonompaan suuntaan).

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

nooo

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus snaketus

Jaahas. Yksi kehittäjä lisää jonka pallit tipahti johonkin.

Musta tuntuu, että tässä on kyse pallien laskeutumisesta, eikä tipahtamisesta. Kai se on sullakin edessä.

Käyttäjän Kertsu kuva
Kertsu

Taas yksi potku inceleiden munille.