Dead or Alive -sarja saattaa jatkua / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive -sarja saattaa jatkua

25.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
2

Rokkistaran olemus auttaa, jos toimii pelistudion johtajana. Ehkä maailman hienoimmalla nimellä aateloitua pelinkehittäjäryhmää, Team Ninjaa, luotsaava Tomonobu Itagaki on puhellut tyylikkään ympäripyöreitä – ja koska tällä japanilaisella on aina aurinkolasit päässä, myös Pelaajalehti.comin toimittaja toistaa miehen sanat.

Itagaki kertoi 1UP.com-verkkosivustolle antamassaan haastattelussa, että toivoo aika ajoin tehneensä jotkin asiat eri tavalla Dead or Alive 4 -pelissä. Aerosmithiä diggaileva ninjapomo ei kuitenkaan sano suoraan, että jatko-osa on varma.

– Työskentelen tällä hetkellä muutaman pelin parissa. Kun ne valmistuvat, olen valmiimpi puhumaan Kasumin ja muiden tulevaisuudesta, Itagaki vihjaili viitaten tuleviin DOA-peleihin.

Eli kun rokonarpinen rokkari saa oletettavasti huikean Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2:n kauppoihin, sarjan tappelupelipuolen fanit voivat alkaa odottaa seuraavaa 3d-mätkintää. Vaikkei Itagaki mitään suoraan sanonutkaan, on erittäin epätodennäköistä että DOA4 jäisi sarjan viimeiseksi peliksi. Hienoja ja kryptisiä ihmisiä, rokkarininjat.

Dead or Alive 4:n demo löytyy tätä nykyä Xbox Live Marketplacesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

nah

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Toivottavasti jatkuu!