Dead or Alive -sarjan kunnollinen pc-debyytti lykkääntyy / Uutiset / pelaaja.fi

Dead or Alive -sarjan kunnollinen pc-debyytti lykkääntyy

27.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ensimmäinen täysiverinen pc:lle matkaava Dead or Alive -peli ei olekaan saapumassa Steamiin alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Julkaisija Koei Tecmo on ilmoittanut, että Dead or Alive 5: Last Round saadaankin latauspalveluun 30. maaliskuuta, kun alunperin julkaisun piti tapahtua 17. helmikuuta.

Lisäodottelu johtuu siitä, että Koeilla on haluttu ottaa lisäaikaa pc-version viimeistelyyn. Viimeistely ei tässä tapauksessa näytä tarkoittavan kuitenkaan sitä, että pelin nettipuoli saataisiin sittenkin osaksi pc-versiota heti julkaisussa. Koein mukaan pc:n Dead or Aliven verkkopelitilat kun ovat edelleen saapumassa peliin erillisellä päivityksellä "kolmen kuukauden sisällä" julkaisusta.

Hyvityksenä viivästyksestä Dead or Alive 5: Last Roundin pc:lle ostavat tulevat saamaan ilmaiseksi halloween-teemaisen asupaketin peliin.

Dead or Alive 5: Last Roundin pc-viivästys ei näytä vaikuttaneen pelin konsoliversioiden julkaisuajankohtaan. Euroopassa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä viimeinen kierros koittaa siis helmikuun 20. päivän tienoilla.

Ennen Last Roundia Dead or Alive on nähty pc:llä kiinalaisia markkinoita varten suunnitellun Dead or Alive Onlinen muodossa. Peli ei kuitenkaan päässyt koskaan pois beetavaiheestaan.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Dynasty Warriors 8 porttaus ei kyllä todellakaan vakuuttanut. Saa nähdä onko tämä enemmän "ainiin me luvattiin se myös PC:lle" vaiko "jos tehtäisi ihan kunnon työtä tällä kertaa" tilanne.