Dead Rising 4 vahvistui vuoden viiveellä PS4:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Rising 4 vahvistui vuoden viiveellä PS4:lle

1.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Dead Rising 3 jäi aikoinaan Xbox Onen ja pc:n yksinoikeudeksi, mutta näin ei ole käymässä Dead Rising 4:n kanssa. Capcom on saanut vahvistettua, että viime vuonna jo edellä mainituilla alustoilla nähty peli saapuu PlayStation 4:lle joulukuun 5. päivä.

PlayStation 4 -version Capcom on erottanut omaksi kokonaisuudekseen alaotsikolla Frank's Big Package, jolla on pyritty viittaamaan pelin päähenkilön strategisten mittojen lisäksi pelipaketin sisältötarjontaan. Dead Rising 4 -pääseikkailun ohella PS4-versio kun sisältää valmiiksi kaiken peliin tähän mennessä tehdyn lisäsisällön sekä myös hieman ekstraa ylimääräisillä Capcom-brändätyillä sankariasusteilla.

Uudet sankariasusteet saapuvat myös vielä Xboxille ja pc:lle ilmaisena päivityksenä.

Suositushinnaksi Dead Rising 4: Frank's Big Package on saamassa sellaiset 50 euroa. Julkistusta on juhlistettu tietysti tuoreella trailerilla.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Muuten voisin olla innoissani, mutta CrowbCatin videoiden katselun jälkeen ei voisi vähempääkään kiinnostaa enää. Tällä hetkellä pelaan Dead Rising 2:ta, jonka sai pikkurahalla PSN Storen alennusmyynnistä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Capcom haluaa tehdä rahaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä on vielä se kolmaskin osa aloittamatta. Ostin joskus kun oli alennuksessa ja en saanut aloitettua ennen kuin nelonenkin tuli alesta hankittua. Yhä on molemmat pelijonossa odottamassa. Ehkä joskus. Toisaalta olen myös miettinyt että myisin kokonaan pois nuo pelit, joita en tunnu ikinä saavan aloitettua. Ei ne vain kiinnosta tarpeeksi kun aina on joku kiinnostavampi teos työn alla tai tulossa. Mikäli aikaa olisi kuten ennen niin sitten ehkä saisi aloitettuakin mutta nykyään on pakko rajata entistä tiukemmin mitä pelaa.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

En erityisesti arvostanut sitä, että pelin varsinainen loppuratkaisu vaatii DLC:n ostamista (Frank Rising). Eikä nelososa DLC-lisukkeineen muutenkaan oikein päässyt muiden osien tasolle. Jotka eivät nekään nyt niin loistavia ole.

Kohtalainen peli, mutta kertaläpäisy riitti.