Dead Space 3:lla halutaan miellyttää faneja sekä laajempaa yleisöä

Dead Space 3 näyttäisi vievän sarjaa hieman toiminnallisempaan suuntaan. Tästä huolimatta EA lupaa, ettei kauhua ja faneja olla todellakaan unohdettu.

17.6.2012 23:22

Dead Space 3 on kerännyt paljolti ristiriitaista huomiota puoleensa esittelemiensä uudistusten johdosta. Monet kauhupelifanit kauhistelivat erityisesti pelin E3-messuilla esiteltyä demoa, jossa kaksi pelaajaa yrittivät selvitä hengissä varsin toimintapainoitteisissa olosuhteissa muun muassa suojautumismekaniikkaa hyödyntämällä.

EA-pomo Frank Gibeau myöntääkin toiminnallisempien uudistusten olevan mukana, jotta pelisarjaa voitaisiin kaupitella laajemmalla yleisölle. Samalla mies kuitenkin pyrkii vakuuttamaan, etteivät kehittäjät halua suututtaa fanejaan ja unohtaa, mikä Dead Space pohjimmiltaan on.

– Me kuuntelemme fanejamme ja aiomme vielä myös osoittaa seuraavien kuukausien aikana, kuinka hyvin kauhu on mukana. Peli ei ole todellakaan hylkäämässä sitä tai hurmeisuutta, vaikka samalla se avautuukin suuremmalle yleisölle esittelemiensä uusien elementtien avulla, Gibeau totesi CVG:lle.

EA:n Dead Spacelle asettamat menestysvaatimukset ovatkin varsin suuret. Gibeaun mukaan sarjan yleisön on koostuttava noin viidestä miljoonasta ihmisestä, jotta sarjaan olisi järkevää sijoittaa ainakaan kunnolla rahaa ja aikaa.

Ohessa yhtiön hiljattain julkaisema 20 minuutin esittelyvideo Dead Space 3:sta.

Linkki videoon

Lähde: CVG

Lisää luettavaa