Dead Space- ja Call of Duty -veteraani siirtyy PUBG Corpin riveihin, tulossa tarinavetoinen peli PlayerUnknown's Battlegrounds -universumissa / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Space- ja Call of Duty -veteraani siirtyy PUBG Corpin riveihin, tulossa tarinavetoinen peli PlayerUnknown's Battlegrounds -universumissa

27.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Uusi pelinkehitysstudio on saamassa muotonsa PlayerUnknown's Battlegroundsia hallinnoivan PUBG Corporationin sisällä. Toiminnaltaan itsenäiseksi kuvailtua studiota kutsutaan nimellä Striking Distance ja sitä on pestattu vetämään pelialan veteraani Glen Schofield.

Lyhyellä julkistisvideolla Schofield kertoo, kuinka Striking Divisionia lähdetään rakentamaan täysin tyhjältä pöydältä ja että tarkoituksena sillä olisi ainakin aluksi tehdä PlayerUnknown's Battlegroundsin universumia hyödyntävä tarinavetoinen kokemus ja ylipäätänsä tutkia mahdollisuuksia battle royale -genren ulkopuolella. Studio toimii Kaliforniasta käsin San Ramonissa. 

Viimeisimpänä Schofield on tunnettu Activisionin omistaman Sledgehammer Gamesin yhtenä perustajajäsenenä. Activisionilla hän olikin vetämässä niin Call of Duty: WWII:n kuin Advanced Warfaren työstöä. Ennen Sledgehammeria hän vuorostaan oli mukana luomassa pohjaa Visceral Gamesin Dead Space -sarjalle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Tehdään asset flip paske ja kutsutaan sitä universumiksi? Hahahahaha.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus DuskTillDawn

Tehdään asset flip paske ja kutsutaan sitä universumiksi? Hahahahaha.

Tiedän että oot tän mestan coolein edge lordi mutta et kyllä taida olla ihan perillä mikä on asset flip.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Aika kiinnostava idea oikeastaan. Olen hakannut PUBGia paljon ja pohtinut aina välillä, onko joku kehittäjä miettinyt pelin taustatarinaa. Kuka näitä tappomatseja järjestää ja miksi? Onko kyse jostain turnauksesta, kertaluontoisesta selviytymiskisasta vai ehkä vuosittaisesta nälkäpelistä? Ja mikä tärkeintä, millainen maailma on areenojen ulkopuolella?

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki
Lainaus kribmeister

[quote="DuskTillDawn"]Tehdään asset flip paske ja kutsutaan sitä universumiksi? Hahahahaha.[/quote] Tiedän että oot tän mestan coolein edge lordi mutta et kyllä taida olla ihan perillä mikä on asset flip.

No esimerkiksi PUBG on asset flippi. Peli täynnä halpoja huonosti optimoituja assetteja jotka ostettu Unreal engine storesta. Tämän takia esimerkiksi google play on täynnä näitä klooneja jotka näyttää samalta kuin pubg.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Joulupukki

No esimerkiksi PUBG on asset flippi. Peli täynnä halpoja huonosti optimoituja assetteja jotka ostettu Unreal engine storesta. Tämän takia esimerkiksi google play on täynnä näitä klooneja jotka näyttää samalta kuin pubg.

Täysin varma en ole onko kyse nimenomaan "asset flipistä" mutta oma fiilis pelistä on juuri se, että se on hyvin geneerisen ja täten tylsän näköinen. Siinä ei tavallaan ole mitään omaa tyyliä vaan kaikki näyttää juurikin jostain asset-pankista ostetuilta.