Dead Space -kehittäjä menettää pitkäikäisen johtajansa / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Space -kehittäjä menettää pitkäikäisen johtajansa

8.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Electronic Artsilla vuodesta 2000 asti vaikuttamaan ehtinyt Steve Papoutsis (kuvassa) on jättänyt yhtiön. EA itse on vahvistanut asian, joskaan minkäänlaista taustaa lähdölle ei ole annettu.

Papoutsis on tullut tunnetuksi parhaiten Visceral Gamesin johtajana. Mies on ollut mukana luomassa siis esimerkiksi Dead Space -sarjaa ja hän toimi lisäksi Battlefield Hardlinen vastaavana tuottajana. Tiedossa ei ole, mitä hän on oikein aikeissa tehdä seuraavaksi.

Papoutsisin tulee korvaamaan Visceralilla Scott Probst. Vuodesta 2003 alkaen EA:lla vaikuttanut mies on ehtinyt toimia aiemmin tuottajana esimerkiksi Dead Space 2:ssa, Battlefield Hardlinessa ja Command & Conquer 3:ssa ja 4:ssä.

Johtomuutoksilla ei pitäisi olla vaikutusta Battlefield Hardlinen kehitykseen ja myös uusia projekteja on EA:n mukaan Visceralilla edelleen työn alla. Oletettavasti siis Visceralin Tähtien sota -peli lienee siis edelleen esimerkiksi raiteillaan.

Lähde: Kotaku, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ja niin alkaa Viceral Gamesin kuolema...

Käyttäjän chramox kuva
chramox

eikös DICE tee sen tähtien sota pelin?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä chramox

eikös DICE tee sen tähtien sota pelin?

DICE puuhailee Battlefrontin parissa. Visceral tekee omansa.

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Viceral Gamesin kohtalo näyttäis olevan sinetöity. Puolen toista vuoden jälkeen, Battlefield 4:sta pelaa enemmän jengiä kuin uunituoretta Hardlinea. Pelaajat ja kriittikot on enemmän tai vähemmän repiny uuden persreiän pelille. EA:n ahneus tehdä Battlefieldistä uus CoD tuhos poikien mahdollisuudet tehdä tästä pelistä uunikki ja hyvä lisä tähän pelisarjaan heti kättelyssä.