Dead Space -luojan tieteiskauhulle uusi suunta – The Callisto Protocol hylkäsi PUBG-sidoksensa / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Space -luojan tieteiskauhulle uusi suunta – The Callisto Protocol hylkäsi PUBG-sidoksensa

28.05.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Dead Space -luojan tieteiskauhulle uusi suunta – The Callisto Protocol hylkäsi PUBG-sidoksensa

Dead Space-luoja Glen Schofieldin vuoden 2020 puolella julkistama The Callisto Protocol -tieteiskauhu on ottanut uuden suunnan sitten viime kertoman.

Schofieldin mukaanThe Callisto Protocol on hylännyt aiemmat kytköksensä battle royale -areenoilta tuttuun PlayerUnknown's Battlegrounds -universuumiin. Näin ollen Dead Spacen henkiseksi seuraajaksikin kuvailtu tieteiskauhu sisältää tätä nykyä täysin itsenäisen tarinansa ja maailmansa.

The Callisto Protocol ei enää sijoitu PUBG-universumiin. Se lukeutui alkujaan PUBG-aikajanalle, mutta kasvoi omaksi maailmakseen. PUBG on siisti juttu, ja meillä on yhä muutamia pieniä yllätyksiä faneille. TCP on silti oma maailmansa, tarinansa ja universuminsa, Schofieldin tiivistää tuoreessa twiitissään.

Pelien välinen yhteys syntyi alkujaan studiokytköksistä, sillä The Callisto Protocolia kehittävä Striking Distance Studios syntyi Krafton-yhtiön halusta laajentaa omistamaansa PUBG-universumia. Schofield on kertonut myös GameInformerin haastattelussa, että yhteyden luominen tuntui alkuun hyvältä lähtökohdalta, mutta studion ideat ajautuivat kehittyessään yhä kauemmas PUBG-universumin lainalaisuuksista.

Pelottavimmaksi peliksi ikinä lupailtu tieteiskauhu viekin pelaajat Jupiterin Kallisto-kuuhun, jossa olisi tarkoitus paeta Black Ironin vankilasta. Sen olisi näillä tietämin tarkoitus saada julkaisunsa vielä tänä vuonna pc:llä sekä uuden sukupolven konsoleilla.

Lähde: Glen Schofield (Twitter), GameInformer

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja