Dead Space -luojan uutuuskauhu päivättiin – tältä näyttää The Callisto Protocol pelikuvan voimin / Uutiset / pelaaja.fi

Dead Space -luojan uutuuskauhu päivättiin – tältä näyttää The Callisto Protocol pelikuvan voimin

3.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
The Callisto Protocol, julkaisupäivä, Glen Schofield, kauhu, Striking Distance Studios

Dead Space -sarjaa luomassa olleen Glen Schofieldin uusi scifikauhupeli The Callisto Protocol on saanut julkaisupäivän. Striking Distance Studiosin niin PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle kuin pc:lle kehittämä peli ilmestyy pelattavaksi 2. joulukuuta.

Paljastus tapahtui osana Sonyn tuoretta State of Play -lähetystä, joka tarjoa viimein ensimmäisiä maistiaisia myös The Callisto Protocolin pelikuvasta. Odotettavissahan on Jupiterin Kallisto-kuuhun sijoittuvaa kolmannen persoonan selviytymiskauhua, jossa paikallisessa vankilassa lusinut Jacob Lee ajautuu melkoiselle karkumatkalle, kun muut vangit alkavat muuttua hirviöiksi ja laittavat kuussa kaiken mullin mallin.

Schofield kuvailee, että peli mukailee monien selviytymiskauhupelien trendejä siinä, että pelimaailmasta ei löydy liiaksi aseita, parannusesineitä tai ammuksia hyödynnettäväksi. Käänteitä toimintaa pyritään tuomaan kuitenkin myös strategiseksi lupaillulla taistelujärjestelmällä, jossa ampuminen ja lähitaisteluliikkeet elävät sovussa keskenään ajaen pelaajia pieksemään hirviöitä usein tiiviiksi menevissä olosuhteissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kyllä kiitos vielä enemmän! 😎

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Vaikuttaa yhtä ahdistavalle kuin ensimmäinen Dead Space aikanaan. Kyllä kelpaa. 😁

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

No nyt! 💪