Deadpool-ohjaaja loikkaa supersankareiden maailmasta Sonic the Hedgehog -elokuvan pariin / Uutiset / pelaaja.fi

Deadpool-ohjaaja loikkaa supersankareiden maailmasta Sonic the Hedgehog -elokuvan pariin

1.11.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
Tim Miller

Sony Pictures on pestannut alkuvuonna ilmestyneen Deadpoolin megamenestykseksi luotsanneen Tim Millerin Sonic the Hedgehog -elokuvaproduktion tuottajaksi, kertoo Hollywood Reporter.

Millerin toimiessa yhtenä tuottajana, istahtaa ohjaajan pallille ensimmäistä kokopitkää elokuvaansa työstävä Jeff Fowler. Fowler ei kuitenkaan astu ohjaajan hommiin täysin pystymetsästä, sillä kokemusta löytyy vuonna 2004 Oscar-ehdokkuudenkin napanneen Gopher Broke -lyhytelokuvan peräsimestä. Sekä Miller että Fowler ovat aiemmin työskennelleet näyttävistä animaatioistaan tunnetun Blur Studion leivissä.

Deadpool-ohjaaja tuumailee, että Sonicin maailma tarjoaa Fowlerille täydelliset puitteet tuoda ikoninen sininen siili uuteen ulottuvuuteen. Koko perheelle sopiva Sonic the Hedgehog -elokuva yhdistelee toteutuksessaan tietokoneanimaatiota ja tosielämän videokuvaa. Sonicin tähdittämä elokuva on paraikaa käsikirjoitusvaiheessa, ja Josh Millerin ja Patrick Caseyn kynäilemä tarina olisi tarkoitus saada valkokankaille vuonna 2018.

Tim Miller oli ehditty jo kiinnittää Deadpoolin jatko-osan ohjaajaksi, mutta erimielisyydet hahmon suurena fanina tunnetun Ryan Reynoldsin kanssa veivät miehen uusille urille. Deadpool 2:n peräsimeen ei ole toistaiseksi nimetty uutta ohjaajaa, mutta huhut ovat vieneet produktion pariin esimerkiksi John Wick -toimintaräimeen ohjaajaa David Leitchiä.

Sonic ehtii kaiken tohinan keskellä panostamaan myös peleihin – kirmaapa sukkela siili lähitulevaisuudessa peräti kahden oman tasoloikintansa tähdeksi. 90-luvun 2D-tasoloikintojen suuntaan kumartava Sonic Mania sekä toistaiseksi simppelillä Project Sonic -nimellä kulkeva modernimpi seikkailu on tarkoitus julkaista ensi vuoden aikana.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Ai tollanenkin on tulossa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sonic on yksi surkuhupaisimpia tapauksia ihmiskunnan historiassa. Miten voi olla mahdollista että noin flopiksi ajautunut tuotemerkki/hahmo vielä kiinnostaa ketään? Mikä muu tuote kestäisi saman verran floppeja ja jaksaisi silti innostaa ihmisiä kun uutta tuotetta olisi tulossa ulos?

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus käyttäjältä zappah

Miten voi olla mahdollista että noin flopiksi ajautunut tuotemerkki/hahmo vielä kiinnostaa ketään?

Veikkaisin, että siihen on kolme tekijää: furryt, nostalgia ja furryjen nostalgia. Näkemäni perusteella varsinkin noi vanhemmat Sonic-pelit ovat turreille Raamattuun rinnastettavia pyhiä eepoksia. Ja vaikka uudemmat pelit tai tv-sarjat olisivatkin täyttä tuubaa, niin pelkästään retro-tyylisellä oheissälän myymisellä pääsee jo vaikka kuinka pitkälle. Pehmot, figuurit, paidat, avaimenperät jne, niitä löytyy animepiireissä jokaisesta vähänkään isommasta conista.

Ja Amerikassahan sarjan ympärillä pyörii oikein oma sarjakuvalehti, jota on julkaistu ilmeiseti yli 20 vuoden ajan. Ja tätä lehteä voi ostaa Suomessakin ihan vaan Prismojen lehtihyllyiltä. Mitä oon niitä lehtiä joskus vilkaissut, niin niissä näyttäisi välillä olevan astetta aikuismaisenpi meno päällä kuin ite peleissä. Ja sitten kun noita pökäle-pelejä julkaistaan oikein urakalla, Sonic-fanit tarraavat sitäkin hanakammin niihin viimeisimpiin peleihin, joita kriitikot kehuivat jopa ihan hyviksi. Tällä hetkellä kyseessä taitavat olla vuoden 2010 Sonic Colours ja seuraavana vuonna julkaistu Sonic Generations.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

Monesta hyvästä pelistä voi tehdä elokuvan. miksi tästä pitää tehdä elokuva, god of war olisi kova sana tai devil may cry.

Nostoja