Death Stranding saa laajennetun Director’s Cut -version PS5:llä – Hideo Kojima vähäsanaisena seuraavasta pelistään

Death Stranding vahvistui PS5:lle Metal Gear Solid -henksien kiusoittelutrailerin kera.

10.6.2021 22:06

Metal Gear -luoja Hideo Kojiman ja Kojima Productionsin PS4:llä ja pc:llä nähty Death Stranding saapuu PS5:lle. Ehostettu ja laajennettu versio kulkee nimellä Death Stranding Director’s Cut, ja se julkaistaan Sonyn oman PlayStation Studios -brändin alla.

PlayStation 5 -versiosta julkaistiin lyhyt kiusoitteluvideo osana Summer Game Fest -avauslähetystä, jossa lupailtiin laajempaa esittelyä tuleville viikoille. Myös itse Kojima vieraili lähetyksessä etäyhteyksien kautta kertoen hyvin niukkasanaisesti seuraavasta tulevasta peliprojektistaan. Hän kuitenkin antaa ymmärtää, että koronapandemia on muuttanut hänen lähestymistapaansa ja suhtautumistaan pelintekoon.

– En voi kertoa pelistä tarkemmin. Asiat eivät kuitenkaan ole enää kuten ennen vanhaan, emme etene yksi askel kerrallaan. Luvassa on iso muutos, kuten syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen. Meidän on sopeuduttava ja keksittävä uudenlaisia luomiskeinoja, koska viihde ei voi jäädä ajastaan jälkeen, hän sanaili mystisesti lähetyksessä.

Death Stranding Director’s Cutin kiusoittelutrailerin voi katsastaa ohesta, ja mikäli sitä on uskominen, pelin olisi määrä myös ilmestyä piakkoin.

Lisää luettavaa