Death Stranding sai jo kilpailijan – tällainen on ”suurnero” Kojumbon Deadly Standing

Hideo Kojima on saanut haastajan videopelinero Kojumbosta.

27.6.2018 13:09

Google Play -kauppaan on ilmestynyt mystinen Deadly Standing -peli. Pelissä tutkitaan outoa muodottomien olentojen täyttämää maailmaa, ajellaan autolla ja räiskytellään kiikarikiväärillä. Pelin Google Play -kuvauksessa kerrotaan kaikkien merieläinten ajautuneen rannoille – suuri räjähdys on vienyt maailman riutuvaan tilaan.

Kyseessä on nimeä myöten selkeä Death Stranding -parodia – tai vedätys. Death Stranding -pelin trailereissa kiusoitellaan yleisöä mystisillä ympäristöillä, rannoille kuolleilla eläimillä ja oudoilla muodottomilla pimeydessä vaanivilla olennoilla.

Death Stranding -pelistä puhuessa muistetaan aina mainita, että kyseessä on mestarillisen Hideo Kojiman tuottama ja ohjaama teos.

Deadly Standingin kehittäjäksi taas mainitaan mestari Kojumbo, pelimaailman suuri suunnittelija: hän on kuvauksen mukaan nero, jonka vuoksi itse pelikin on mahtava.

Google Playn arvosteluissa peli on saanut keskimääräistä paremman keskiarvon, suurimman osan kommentoijista ylistäessä Kojumboa neroksi, jonka kosketus muuttaa jokaisen pelin kullaksi. Osassa arvosteluja kutsutaan peliä lähinnä roskaksi, joka ratsastaa Death Strandingin maineella.

Katso Updown-kanavan tarjoama video viestin lopusta.  

Lähteet: Kotaku, Google Play

Lisää luettavaa