Kojima Productionsin palkittu Death Stranding -peli kääntyy elokuvaksi.

Hideo Kojiman luotsaama tuotantoyhtiö on paljastanut työstävänsä Death Stranding -elokuvaa yhdessä Hammerstone Studiosin kanssa. Elokuvan tuotanto rahoitetaan kokonaisuudessaan Hammerstonen toimesta ja sen tuottajina toimivat Kojima itse sekä Barbarian-elokuvan tuottaja ja Hammerstone Studiosin perustaja Alex Lebovici.

Elokuvan juonesta ei toistaiseksi ole annettu lainkaan ennakkotietoja. Elokuvan luvataan kuitenkin esittelevän uusia elementtejä ja hahmoja Death Stranding -universumiin. Deadline-sivuston mukaan myöskään elokuvan käsikirjoittajista tai ohjaajista ei ole vielä tietoa. Death Stranding -elokuvan tuotannon kerrotaan kuitenkin etenevän paraikaa.

Tuottaja Lebovicin mukaan Death Stranding -elokuvasta voidaan odottaa Kojiman näköistä tuotantoa. Luvassa onkin jotain muuta, kuin ison budjetin pelielokuvilta on totuttu odottamaan.

– Tavoitteenamme on määritellä uusiksi, miltä videopelin elokuvasovitus voi näyttää, kun saat luovan ja taiteellisen vapauden. Tämä elokuva on autenttinen Hideo Kojima -tuotanto, Lebovici kommentoi.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa