Deathloop on nähtävästi saapumassa pian Xbox-konsoleille.

Ajallisena PlayStation 5 -yksinoikeutena viime vuonna julkaistun pelin ilmestymisestä tuli eilen kuluneeksi pyöreä vuosi, mikä tarkoittanee Sonyn kanssa tehdyn yksinoikeussopimuksen päättymistä. Näin ollen Arkane Studiosin kehittämän Deathloopin uskotaan olevan nyt vapaa saapumaan Xboxille.

Deathloopin Xbox-julkaisusta on saatu kalenterin ohella vihiä myös Xbox-konsoleilta. Peliin viittaavia mainoksia on jo nyt putkahtanut Xbox-konsolin käyttöliittymälle, vaikka toistaiseksi Microsoft ei olekaan vahvistanut pelin Xbox-julkaisua. Pelin uskotaan kuitenkin piakkoin saapuvan myös Xbox Game Passiin, sillä Arkane Studios kuuluu tätä nykyä Xboxin pelistudioihin Bethesda-kaupan myötä.

PS5:lle ja pc:lle viime vuonna julkaistu Deathloop keräsi kovasti kiitosta yhtenä vuoden parhaista peleistä. Peli saikin osakseen Pelaajan arviossa myös himoitun Pelaajan valinta -leiman. Xbox-julkaisua odotellessa voit lukea arvion pelistä täällä.

Päivitys: Pelin saapuminen Xboxille ja Game Passiin on nyt vahvistettu virallisesti. Peli saapuu alustalle 20. syyskuuta.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa