Deathsmiles liittyy intensiivisten Steam-räiskintöjen joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Deathsmiles liittyy intensiivisten Steam-räiskintöjen joukkoon

29.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Kiivaita arcade-räiskintäpelejä työstävä japanilaiskehittäjä Cave on hiljalleen saamassa jälleen yhden luomuksistaan kaupiteltavaksi Steamiin. Julkaisija Degican avulla Steamin tarjonta on seuraavaksi kasvamassa alunperin vuonna 2007 tavatulla Deathsmilesilla, jonka pc-debyytin on tarkoitus tapahtua nyt tulevan kevään aikana.

Deathsmiles poikkeaa monista Caven muista tuotoksista siinä, että vertikaalisesti etenevän räiskintäpelin sijaan kyseessä on tällä kertaa sivulta sivulle rullaava pelikokemus. Alun alkaen peli oli monen muun Cave-tuotoksen tapaan kolikkopeli, mutta sittemmin se on julkaistu myös Xbox 360:lle ja mobiililaitteille.

Pelin eri versioista pääosa on aiemmin nähty ihan länsimaissakin asti.

Järjestyksessään Deathsmiles on toinen Steamissa julkaistava Cave-peli. Aiemmin marraskuussa palveluun saatiin jo ötökkateemainen Mushihimesama. Lisää pitäisi olla luvassa vielä Deathsmilesin jälkeenkin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia

Mainio shmup! Xbox versio minulta jo löytyykin niin en tule todennäköisesti tätä steamista hommaamaan.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä Makedounia

Mainio shmup! Xbox versio minulta jo löytyykin niin en tule todennäköisesti tätä steamista hommaamaan.

Tätä en olekkaan vielä itse pelannut, vasta tuli Degicalta Mushihimesama ja Dariusburst: Chronicle Saviours ostettua joten pitänee tämäkin hankkia. :3

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä genre, varsinkin pystysuunnassa skrollaavat shooterit ovat kun kotonaan pc:llä. Sen sijaan, että tyytyy katsomaan pientä kuvaa ruudun keskellä, niin voi kääntää monitorin pystyasentoon. Olettaen että peli tukee tätä. Kaikkien itseään kunnioittavien pystyshootereiden pitää.